Kim Kardashian West:

Avslører barnas strenge kosthold

Kim Kardashian West (39) tok til Twitter for å fortelle om familiens matvaner.

DROPPER KJØTT: Kim Kardashian West avslører at hun og hennes fire barn holder seg unna kjøtt, men at eldstedatteren North (t.v.) spiser fisk. Her er Kim, North og Saint (t.h.) avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix
DROPPER KJØTT: Kim Kardashian West avslører at hun og hennes fire barn holder seg unna kjøtt, men at eldstedatteren North (t.v.) spiser fisk. Her er Kim, North og Saint (t.h.) avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å legge skjul på at Kim Kardashian West (39) har en stor kjærlighet for mat. I reality-serien «Keeping Up With The Kardahians» skjemmer hun og bestekompisen Jonathan Cheban (45) seg bort med en rekke gode måltider, der både pizza og burger har vært på menyen.

Nå ser det imidlertid ut til at TV-personligheten har skjerpet kostholdet sitt, men det gjelder ikke bare henne. Alle de fire barna hennes, til og med minstemann Psalm West (8 mnd.), skal være underlagt et «kostholdsregime».

Spiser plantebasert

Det har også tidligere vært oppmerksomhet rundt kostholdet til Kardashian West-familien.

I starten av januar delte firebarnsmoren et innlegg på Instagram, der hovedmålet var å promotere undertøysmerket Skims. Det var imidlertid ikke antrekket som fanget oppmerksomheten til fansen, men det faktum at kjøleskapet så og si var tomt. Dette fikk deretter Kim til å forklare forvirringen, ved å gi en full kjøkkenomvisning på Instagram.

SUPERSTJERNE: Kim Kardashian West er opptatt av å se bra ut, og bruker gjerne kosthold for å nå sine ønskede mål. Her på vei til «Good Morning America»-innspilling denne uken. Foto: NTB scanpix
SUPERSTJERNE: Kim Kardashian West er opptatt av å se bra ut, og bruker gjerne kosthold for å nå sine ønskede mål. Her på vei til «Good Morning America»-innspilling denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå avslører firebarnsmoren i en spørsmålsrunde på Twitter at hun og tre av barna, Saint (4), Chicago (2) og lille Psalm, stort sett spiser plantebasert.

Når en av følgerne spør om hun kunne tenkt seg å bli veganer, svarer Kim: «Jeg spiser hovedsakelig plantebasert mat. Ikke noe kjøtt lenger».

Deretter kommer en annen følger med et oppfølgingsspørsmål:

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

- Spiser barna dine også plantebasert?

- Ja, det gjør de, svarer firebarnsmoren, og legger til at eldstedatteren North (6) imidlertid også spiser fisk.

- Skjønt, North er pescetarianer, skriver Kim.

En pescetarianer er en vegetarianer som spiser sjømat, men ikke annet kjøtt, ifølge Det norske akademis ordbok.

Så etter alt å dømme følger altså North et kosthold som har sjømat som den eneste kjøttkilden i et ellers vegetarisk kosthold. De fleste vegetarianere spiser også sjømat sammen med meieriprodukter og egg.

Er man derimot veganer, holder man seg strengt til plantebasert kost - uten innslag av animalske matvarer. Imidlertid er ikke nødvendigvis en person som følger et plantebasert kosthold veganer, ifølge Store norske leksikon.

Se dette innlegget på Instagram

Morning Madness

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Gikk ned i vekt

Å følge et kosthold som inneholder mye frukt og grønt og mindre kjøtt, kan være gunstig for helsa så vel som for miljøet.

For Kim Kardashians del, har hun tidligere valgt å følge en rent vegansk diett for å gå ned i vekt. Ifølge Hollywood Life delte hun en video på Instagram i juli 2019 der hun hevdet at hun hadde fått sin slanke figur fra å spise vegansk.

Før hun dukket opp på den celebre Met-gallaen iført et sjokkerende trangt korsett i mai i fjor, skal hun også ha fulgt en streng vegansk diett.

Hvorfor barna til «KKW Beauty»-stjernen styrer unna kjøtt, har 39-åringen i skrivende stund ikke svart på.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer
FAMILIELIVET: Firebarnsmor Kim Kardashian West avbildet sammen med barna North West og Chicago West, etter en familielunsj i New York. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELIVET: Firebarnsmor Kim Kardashian West avbildet sammen med barna North West og Chicago West, etter en familielunsj i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MATELSKER: Kim og Kanye observert mens de koser seg med snacks under en basketballkamp i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
MATELSKER: Kim og Kanye observert mens de koser seg med snacks under en basketballkamp i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om ektemannen, Kanye West (42), går på samme kostholdsplan nevnte ikke Kim noe om i spørsmålsrunden på Twitter. I 2018 omtalte han imidlertid McDonald's som sin favorittrestaurant, ifølge NME.

Elsker vafler og potet

Selv om Kim og familien tilsynelatende følger en sunn livsstil, legger hun ikke skjul på at hun også skeier ut i blant. I forbindelse med samme spørsmålsrunde, deler hun noen av sine favoritter.

- Favoritten min til lunsj er vegansk taco! Salater er også godt, skriver Kim.

GLAD I POMMES FRITES: Kim Kardashian avbildet utenfor McDonalds i Tokyo i 2018. Foto: NTB scanpix
GLAD I POMMES FRITES: Kim Kardashian avbildet utenfor McDonalds i Tokyo i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stjernen forteller også at hun spiser enten bakte poteter eller pommes frites når hun spiser potet.

- Men tynne pommes frites, ikke tykke ... Jeg liker heller ikke vaffel-fries eller søtpotetfries, påpeker hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

TV-personligheten uttrykte også sitt kjærlighet for Eggo - en produktserie med frosne vafler.

- Hvem har smakt mini-kaneltoast-Eggo-vafler? Herregud, de er det beste! Kjærligheten min for Eggos har ikke forsvunnet siden videregående, skrev hun, og fulgte opp i en annen Twitter-melding:

- Jeg har så lyst på Eggos! Jeg trodde det ville gå over, men det gjør ikke det. Skal jeg bare gå for det eller vise selvkontroll?

Ettersom Kim uttrykte et sug etter søtsaker, var det en Twitter-bruker som undret på om reality-stjernen var gravid igjen. Imidlertid var firebarnsmoren snar med å avkrefte spekulasjonene.

- Ingen sjans i havet! Jeg er bare sulten, skrev hun.

LES OGSÅ: - Blant de verste forbildene i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer