«Nico & Vinz»:

Avslører både baby og forlovelse

«Nico & Vinz» har nådd ulike personlige milepæler.

STORE NAVN: «Nico & Vinz» har hatt suksess i store deler av verden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STORE NAVN: «Nico & Vinz» har hatt suksess i store deler av verden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Duoen Nicolay «Nico» Sereba (32) og Vincent «Vinz» Dery (32) gjorde stor internasjonal suksess som duoen «Nico & Vinz» med sommerhiten «Am I Wrong» i 2013.

Senere kom de med populære hits som «One Song» og «In Your Arms», og paret har til og med opptrådt under Nobel-konserten i 2014.

I etterkant var det derimot ganske stille rundt gutta fra Holmlia, før de i fjor kom det med tre nye sanger, og nå i mars slapp de låta «Peace».

I fredagens «Lindmo» kommer det imidlertid fram at det ikke bare er låtskrivning som opptar tida til artistene.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Blitt pappa

- Nå må vi få litt rapport fra «Nico & Vinz»-leiren. Det har skjedd mye. Du har rett og slett blitt pappa?, spør programleder Anne Lindmo og henvender seg til Dery.

Når Dery bekrefter med et «ja» bryter jubelen løs i publikum.

På spørsmål om hvordan det var å se datteren for første gang, beskriver Dery følelsen som en «sinnssyk gledesrus».

- Jeg ringte Nico i etterkant, og sa til ham: «Bro, vi har gjort så mye sykt, så mye kult, så mye suksess. Den følelsen jeg føler nå, den gleden jeg føler nå når jeg holder henne, det er ubeskrivelig». Jeg har aldri vært så glad i mitt liv.

Livet smiler også for Sereba. Han bekrefter nemlig at han har forlovet seg.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Det var ganske ille

Som nevnt ble det brått stille fra «Nico & Vinz» en periode etter braksuksessen. Til slutt nådde duoen et punkt der de vurderte å skille lag. Hos Lindmo forklarer de hvorfor.

- Det var ganske ille på det verste. Det er en god stund tilbake nå, men det var definitivt det å bare prate sammen. Det å forstå at den andre parten har en annen synsvinkel på en situasjon, var alfa omega for oss egentlig, forteller Sereba.

I dag kommuniserer artistene bedre sammen og samarbeider godt. Til Lindmo forteller Dery at det var den naturlige kjemien mellom dem som gjorde at «brorskapet» verdt å kjempe for.

LES OGSÅ: - Begynte å boble i huden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer