Justin og Hailey Bieber:

Avslører babyplaner

Det har svirret babyrykter rundt stjerneparet i lang tid. Dette sier de selv.

LYKKELIGE: Justin og Hailey Bieber giftet seg for tre år siden. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
LYKKELIGE: Justin og Hailey Bieber giftet seg for tre år siden. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (27) og Hailey Baldwin (24) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Bare en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Babyrykter

De siste månedene har det svirret rykter om at duoen også venter barn sammen, og de ble ytterligere forsterket da Justin plasserte hånden sin på Haileys mage på den røde løperen under Met-gallaen i september.

«Folkens jeg tror Justin prøver å fortelle oss at Hailey Bieber er gravid» skrev en Twitter-bruker.

«Jeg har en følelse på at Hailey Bieber kanskje kan være gravid. Met-antrekket var så trygt, svart og slankt» uttalte en annen.

I en video som sirkulerte på nettet kunne man for øvrig se at Hailey litt senere fjernet hånden hans, etterfulgt av et lattermildt smil. Og ifølge kilder TMZ snakket med, så skal det foreløpig ikke være noe barn på vei.

«Her er noen nyheter som kan være et slag i magen for Justin og Hailey Biebers fans som tror at paret venter sitt første barn - det gjør de ikke», skrev kjendisnettstedet sist måned.

Vil bli far

En familieforøkelse kan likevel komme i ganske nær fremtid. I alle fall hvis Justin Bieber får oppfylt ønsket sitt.

- Min intensjon for 2021 er å fortsette å sette meg mål og å ha det gøy mens jeg utfører dem. I tillegg skal jeg sørge for at jeg setter familien min først og forhåpentligvis skviser vi ut en liten «nugget», avslører han i dokumentaren «Amazon Prime Video’s Justin Bieber: Our World», ifølge Us Weekly.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

Svaret til popstjernen faller tydeligvis ikke i helt god jord hos modellkona.

- Eh, i 2021? spør hun ham i dokumentaren som er spilt inn for en god stund siden.

Bieber forandrer da svaret sitt til «i slutten av 2021», og spør henne deretter: «da begynner vi å prøve?». Til dette svarer 24-åringen at hun ikke vet og at de får se hva som skjer.

- Det er opp til deg, kjære, forsikrer «Baby»-stjernen henne.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Senere i dokumentaren skryter også 27-åringen hvor bra Hailey har vært for hans mentale helse. Justin har nemlig tidligere slitt med blant annet depresjon.

- Det har vært utrolig bra for hjertet mitt og sjelen min å ha en partner som jeg skal tilbringe resten av livet mitt med. Vi kunne reist hvor som helst i verden, men så lenge jeg er sammen med henne, så føler jeg meg hjemme, forteller han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Adele: - Jeg var ikke lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer