Justin Bieber:

Avslører babyplaner

Artisten røpet plan om familieforøkelse på Instagram.

VIL HA BARN: Justin Bieber har flere ganger vært åpen om at han ønsker å stifte familie med kona Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix
VIL HA BARN: Justin Bieber har flere ganger vært åpen om at han ønsker å stifte familie med kona Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den kanadiske artisten Justin Bieber (25) er for fullt på vei tilbake som artist etter en snart tre år lang pause. De siste par årene har han derimot ikke ligget på latsiden, da han både har rukket å få seg kjæreste og ikke minst giftet seg.

Nylig ble det også kjent at de siste årene har vært en stor påkjenning for ungpikeidolet, som blant annet har slitt med en tung depresjon.

Fremtiden ser han derimot lyst på, både med tanke på sitt kommende album og turné. En ting 25-åringen spesielt har gjort seg opp en tanke om er ønsket om å starte familie med kona Hailey Bieber (23).

Avslørte barneplan

Onsdag denne uken holdt stjernen en direktesendt videosending på sin Instagram-profil, hvor han satt i bilen sammen med Hailey. I videoen fikk fansen se Justin spøke med modellkonen sin, før han røpet planene for de kommende årene.

- Gjett hva, snuppa. Mannen din skal tilbake på turné. Jeg kommer til å eie denne turneen. Du og jeg, reiser rundt i verden. Og så, etter turneen, får vi en baby, sa han til Hailey med en flørtende tone i videoen, ifølge Insider.

23-åringen på sin side var rask til å skyte inn at ektemannen kanskje var litt rask i avtrekkeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer