Justin Bieber:

Avslører babyplaner

Artisten røpet plan om familieforøkelse på Instagram.

VIL HA BARN: Justin Bieber har flere ganger vært åpen om at han ønsker å stifte familie med kona Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix
VIL HA BARN: Justin Bieber har flere ganger vært åpen om at han ønsker å stifte familie med kona Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den kanadiske artisten Justin Bieber (25) er for fullt på vei tilbake som artist etter en snart tre år lang pause. De siste par årene har han derimot ikke ligget på latsiden, da han både har rukket å få seg kjæreste og ikke minst giftet seg.

Nylig ble det også kjent at de siste årene har vært en stor påkjenning for ungpikeidolet, som blant annet har slitt med en tung depresjon.

Fremtiden ser han derimot lyst på, både med tanke på sitt kommende album og turné. En ting 25-åringen spesielt har gjort seg opp en tanke om er ønsket om å starte familie med kona Hailey Bieber (23).

Avslørte barneplan

Onsdag denne uken holdt stjernen en direktesendt videosending på sin Instagram-profil, hvor han satt i bilen sammen med Hailey. I videoen fikk fansen se Justin spøke med modellkonen sin, før han røpet planene for de kommende årene.

- Gjett hva, snuppa. Mannen din skal tilbake på turné. Jeg kommer til å eie denne turneen. Du og jeg, reiser rundt i verden. Og så, etter turneen, får vi en baby, sa han til Hailey med en flørtende tone i videoen, ifølge Insider.

23-åringen på sin side var rask til å skyte inn at ektemannen kanskje var litt rask i avtrekkeren.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

- Potensielt. Om noen år, svarte hun lattermildt.

Hailey foreslo også at de deretter skulle pensjonere seg og leve livet, noe Justin avbrøt med et brølende «nei» til, før Hailey raskt meddelte at hun bare spøkte.

- De kommer til å drepe deg, svarte Justin spøkefullt.

En familieforøkelse ligger tydelig i kortene for de to turtelduene, men altså ikke med det første - selv om popstjernen virker å ha veldig lyst på barn.

Gravidrykter

Dette er imidlertid ikke første gang duoen har satt fyr på rykter om en mulig graviditet. I fjor florerte det nemlig av rykter om hvorvidt Hailey ventet barn eller ei, og hun måtte flere ganger avvise påstandene.

Senest i slutten av november gikk modellen ut på Instagram og forklarte seg etter at bilder av at hun holdt seg på magen under en tur til Miami, fikk medfart i sosiale medier.

- Internett er så morsomt. Nei, jeg er ikke gravid, jeg bare elsker mat, skrev 23-åringen på Instagrams historiefunksjon.

At fansen i ny og ne spekulerer i om Justin og Hailey venter barn er kanskje ikke så rart. Som tidligere nevnt har paret vært åpen om at de ønsker å etablere en familie.

- Jeg elsker barn, og gleder meg til å få mine egne. Det kommer til å skje i fremtiden en gang, har Hailey tidligere uttalt til arabiske Vogue.

Påvist sykdom

Selv om kjærligheten ser ut til å blomstre mellom de to turtelduene, og Justin setter fart inn i artistkarrieren igjen, har imidlertid ikke alt vært like enkelt.

Denne uken kunne nemlig TMZ avsløre detaljer fra artistens kommende dokumentarserie på YouTube.

I serien kom det frem at «Sorry»-sangeren ble diagnostisert med lyme borreliose. Ifølge Folkehelseinstituttet er dette en lidelse som forårsaker blant annet hudforandringer og leddplager.

Selv har artisten valgt å uttale seg om sykdommen i et innlegg på Instagram.

- Samtidig som at mange folk har sagt «Justin Bieber ser ut som dritt og bruker metamfetamin» og lignende, fikk de aldri med seg at jeg nylig ble diagnostisert med lyme borreliose, startet han innlegget med.

Videre forklarte 25-åringen at han også har hatt en alvorlig form for kyssesyke som har påvirket huden, hjernefunksjonen og den generelle allmenntilstanden hans.

- Disse tingene vil bli forklart nærmere i en dokumentar jeg snart vil dele på YouTube. Der kan du få vite mer om alt jeg har vært gjennom og overvunnet. Det har vært noen tøffe år, men jeg får riktig behandling som vil bidra til å behandle denne hittil uhelbredelige sykdommen, skrev Justin videre.

Også supermodell Bella Hadid (23) har tidligere vært åpen om at hun lider av den samme sykdommen. På Twitter kom det frem at Hadid og familien har vært en stor støtte for blant andre Hailey Bieber med tanke på å forstå diagnosen til ektemannen, Justin.

- Jeg vil si et stort tusen takk til Yolanda Hadid, Bella Hadid og Gigi Hadid for å gi meg klarhet og informasjon om lyme borreliose og for å hjelpe å besvare spørsmålene mine om handlingsforløpet, symptomene og så videre. Elsker dere tre fantastiske kvinner, skrev Hailey på Twitter.

Hun benyttet også anledningen til å takke artist Avril Lavinge (35), samtidig som hun rettet seg mot folk som bagatelliserer sykdommen.

- For dem som prøver å bagatellisere alvorlighetsgraden av lyme borreliose. Gjør forskningen din og lytt til historiene til mennesker som har lidd av den i årevis. Å gjøre narr av en sykdom du ikke forstår er aldri måten å gjøre det på, alt det som trengs er å lære seg å forstå, avsluttet modellen Twitter-innlegget med.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren overrasker på nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer