Priyanka Chopra:

Avslører babyplaner

- Har alltid ønsket meg det.

BABYPLANER: Nick Jonas og Priyanka Chopra skal være klare for å stifte familie sammen. Foto: NTB Scanpix
BABYPLANER: Nick Jonas og Priyanka Chopra skal være klare for å stifte familie sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember ble Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) erklært rette ektefolk, etter en storslått bryllupsseremoni i sistnevntes hjemland, India. Ekteskapet ble videre feiret i ytterligere tre uker, med hele tre ulike seremonier.

Til tross for at Priyanka tidligere har avslørt at hun er en forferdelig kone fordi hun ikke er en mester på kjøkkenet, ser hun og Nick tilsynelatende svært lykkelige ut sammen. Og nå skal de to turtelduene, som holdt forholdet hemmelig i lengre tid, være klare for å ta neste steg sammen.

I et intervju med E! News forteller nemlig Priyanka at hun alltid har hatt en drøm om å bli mor. På spørsmål om hun ser frem til morsrollen, svarer hun:

- Ja, alltid. Jeg har alltid hatt lyst på barn.

- Jeg tror at, når gud mener det skal skje, så skjer det, fortsatte hun, og avslørte at allerede før bryllupet følte hun at det var på tide med en familieforøkelse.

- Jeg har bare et par venner som har fått barn akkurat nå, og jeg var sånn at «herregud, jeg må henge meg på», innrømmet hun.

OVERDÅDIG: Priyanka og Nick under MET-gallaen tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
OVERDÅDIG: Priyanka og Nick under MET-gallaen tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En drøm

Også ektemannen skal føle seg klar for å stifte familie.

- Jeg vil definitivt bli pappa en dag, sa Nick i et intervju med Spotifys «The Rewind with Guy Raz» like etter bryllupet.

- Det er virkelig en drøm, men jeg tror jeg måtte ha vokst opp ganske fort. Med det sagt, så kan man se på det på to måter. Enten kan du si at det er urettferdig, eller så kan du si at det hadde gitt meg ordentlig perspektiv på livet i ung alder. Og jeg har sett mye av livet i ung alder, og jeg håper jeg vil få mulighet til å dele det med mine egne barn en dag, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

Ung og suksess

Nick Jonas var nemlig svært ung da han var en del av bandet Jonas Brothers, som i 2006 ble kjent gjennom Disney Channel, og på tre år kom de ut med hele fire album. Låter som «Burning Up» og «SOS» klistret seg på hjernen, og de kjekke brødrene var på alles lepper.

Kevin (31), Joe (29) og Nick Jonas ble signert av det anerkjente musikkselskapet Columbia Records allerede i 2005, og samme år var de åpningsband på turné for både Jesse McCartney, The Click Five og Backstreet Boys.

Til tross for umiddelbar og mangeårig suksess, avsluttet brødrene samarbeidet midlertidig i 2011, da den mellomste broren, Joe, begynte å fokusere mer på en solokarriere. Først to år senere la de ned bandet for godt, til fansens store fortvilelse.

Derfor var det nok mange som jublet da trioen i februar annonserte at de skulle gjøre comeback. I juni kommer deres nye album, «Happiness Begins».

FORELSKET: De to turtelduene blir stadig fotografert sammen, og er sjeldent redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: De to turtelduene blir stadig fotografert sammen, og er sjeldent redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for en pause fra bandet, trakk brødrene seg langt ifra tilbake fra rampelyset. I dag lever de svært offentlige liv, noe som sørget for at bryllupet mellom Nick og Priyanka fikk enorm oppmerksomhet i internasjonal presse.

I sosiale medier, der duoen ofte gir fansen et innblikk i livene sine, ser det ut til at ekteparet stortrives med sin nye tilværelse som mann og kone. Stjerneduoen er også flinke til å støtte hverandre, og de deler ofte søte hyllester på Instagram der de feirer hverandres prestasjoner.

- Dårlig kone

Men det er imidlertid ikke alt som går på skinner i ekteskapet, selv om det kan se slik ut fra utsiden.

Da Priyanka i mars gjestet tv-programmet «The View», kunne hun nemlig avsløre at hun frykter at hun feiler totalt i rollen som kone. Ifølge Mirror uttalte hun nemlig at hun ikke er i nærheten av den tradisjonelle ideen om hvordan en kone skal være - og avfeide stereotypen om at kvinner må være «gudinner» på hjemmefronten.

- Han kommer fra et ryddig hjem i sørstatene, der moren hans lagde all mat, og slik er ikke jeg, sa hun.

Videre kunne den flotte 36-åringen lattermildt fortelle at hennes kulinariske kunnskaper ikke er så gode, noe som er bakgrunnen for at hun føler hun feiler som kone.

- Jeg er en forferdelig kone sånn sett, fortalte hun i tv-programmet.

At hun ikke er noen mester på kjøkkenet, skal imidlertid ikke ha vært noe problem for ektemannen. Han er nemlig ikke noe bedre selv.

- Da jeg fortalte ham at jeg ikke kan lage mat, sa han: «Ikke bekymre deg, kjære. Det kan ikke jeg heller», fortsatte stjernen.

LES OGSÅ: - Vi har sett ekteskap i lignende situasjoner som har røket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer