Emilie Skolmen:

Avslører babynyhet

Skuespilleren viser frem sin nyfødte sønn.

BLE MAMMA: Skuespiller Emilie Skolmen avslører at hun har blitt mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE MAMMA: Skuespiller Emilie Skolmen avslører at hun har blitt mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i august at skuespiller og komiker Emilie Skolmen (29) avslørte at hun og samboeren Henrik Aspeflaten (30) ventet sitt første barn.

«Dette er veldig spennende og vi gleder oss masse», skrev hun i en SMS til Se og Hør da nyheten ble kjent.

Nå har imidlertid fødselen funnet sted, og Skolmen og kjæresten har blitt foreldre for første gang. Det røper hun selv på Instagram.

«Min elskede sønn, Jon», skriver hun til et bilde av den nyfødte gutten.

Navnet kan for flere trolig virke kjent. Den ferske morens avdøde morfar het nemlig Jon Skolmen. Hva som blir den lille guttens etternavn er foreløpig ikke kjent.

Skolmen er også datter av Tine Skolmen (54) og niese av Christian Skolmen (50). Alle tre er kjente skuespillere og programledere.

Se og Hør har hittil ikke lykkes å komme i kontakt med Emilie Skolmen.

PROVOSERENDE: Emilie Skolmen har gjort mye forskjellig på TV-skjermen til tross for sin unge alder - deriblant hisset på seg kunder på Rema 1000. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

-Absurd

En måneds tid etter gravidnyheten ble kjent var Skolmen gjest i Katarina Flatland (32) og Harald Doblougs (32) podkast «Åpen journal». Der åpnet hun seg om graviditeten.

- Jeg synes det er helt fantastisk (å være gravid journ.anm.), sa skuespilleren, og la til:

- Det er bare så absurd å ha et menneske inni magen, det er liksom enda mer absurd enn jeg kunne sett for meg. Jeg skvetter litt hver gang jeg ser meg selv i speilet. Så det er utrolig absurd, men helt nydelig.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

På spørsmål fra Flatland om hun hadde kjent babyen sparke, svarte skuespilleren at det hadde hun og at hun syntes det var veldig koselig.

- Jeg har morkaken på fremsiden, så det har tatt litt lengre tid. Og i starten føltes det bare ut som at jeg hadde mye tarmgasser, så det tok en liten stund før jeg skjønte at det var spark, forklarte hun.

Seilte over Atlanterhavet

29-åringen har blitt et kjent fjes gjennom sine opptredener i humorserier som «Basic Bitch», «Hvite gutter» og «Otto har fått nok».

Hun har ledet «Gullruten» to ganger, og tok over som programleder i «Eurojackpot» etter at Aylar Lie (37) takket for seg i 2014. Det ble Skolmens programlederdebut.

NY SESONG: Skuespiller Emilie Skolmen forteller oss om den nye sesongen av «Basic Bitch». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

I fjor høst var skuespilleren aktuell med en realityserie på Discovery+ ved navn «Over Atlanteren». I serien fikk seerne følge Skolmen, og fem andre norske kjendiser, på seiltur over Atlanterhavet.

Resten av gjengen besto av Trond Fausa Aurvåg, Jon Øigarden, Amanda Delara, Lars-Lillo Stenberg og Lise Finckenhagen. Ingen av kjendisene skal ha hatt noe særlig med seilerfaring fra før.

Innspillingen av TV-serien foregikk i april, noe som var knappe fire måneder før 29-åringen delte babynyheten.

OVERRASKER: I en episode av «Kongen befaler» var det en av deltakerne som hadde tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasket alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

På spørsmål fra Se og Hør om TV-profilen var gravid da de la ut på den skumle ferden, svarte hun følgende:

«Jeg var heldigvis ikke gravid på båten. Fikk skvist inn en liten tur over Atlanteren først, he-he».

LES OGSÅ: - Ingen selvfølge å bli mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer