Nicky Hilton og James Rothschild:

Avslører babynyhet

Babylykke for Paris Hiltons lillesøster.

NY BABY: James Rothschild og Nicky Hilton kan glede seg over et nytt tilskudd til familien. Her er de avbildet sammen i fjor høst. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
NY BABY: James Rothschild og Nicky Hilton kan glede seg over et nytt tilskudd til familien. Her er de avbildet sammen i fjor høst. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2015 ga Nicky Hilton (38) sitt ja til James Rothschild (37) i et storslått bryllup i hjemmet til prins William (40) og hertuginne Kate (39) på Kensington Palace i London.

Ett år senere kom datteren Lily Grace Victoria (5) til verden, og halvannet år senere ble hun storesøster da Theodora «Teddy» Marilyn (4) så dagens lys.

Bekrefter graviditeten

Nå bekrefter Hiltons talsperson at 38-åringen venter sitt tredje barn med ektemannen, skriver People.

Det er foreløpig ikke kjent hvilket kjønn det er på den ufødte babyen, men terminen er til sommeren.

I april åpnet den vordende moren seg om morsrollen og hvordan det har vært å være mamma under pandemien.

- Merkelig nok, så likte jeg å ikke forlate huset på flere dager av gangen. Det var noe utrolig koselig med å være innestengt med familien min. Kvalitetstiden med dem var definitivt et positivt aspekt av pandemien, fortalte hun, ifølge People.

Vis mer

38-åringen har også åpnet opp om hva morsrollen har lært henne.

- Tålmodighet og det å være den beste versjonen av seg selv, delte hun vinteren 2020, samtidig som hun også lettet på sløret om hva som er mest utfordrende.

- Jeg tror alle mødre sliter med skyldfølelse. Jeg tror vi alle kunne vært bedre med dette og det er viktig å fremdeles gjøre de tingene man elsker. Ikke la barna ta fullstendig over livet ditt. Navigér og finn den balansen, fortalte hun da People, og fortsatte:

- Når jeg drar på jobbturer, så føler jeg meg skyldig for å forlate barna. Men samtidig, så synes jeg også at det er et godt eksempel å vise barna at man jobber med noe man er lidenskapelig opptatt av. Jeg vil være et godt eksempel.

Ønsker seg tvillinger

Nicky Hilton er lillesøster til Paris Hilton (40), som giftet seg med forfatter og entreprenør Carter Reum (40) i november. Også hun ønsker seg barn.

I januar i fjor fortalte 40-åringen at hun ønsket å starte familie med Reum. Da fortalte Hilton også at hun hadde satt i gang prosessen med prøverørsbehandling.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, avslørte hun i podkasten «The Trend Reporter with Mara», ifølge People.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret feiret sønnen tre ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer