Christine Dancke:

Avslører babynyhet

Christine Dancke venter sitt første barn.

GRAVID: Christine Dancke venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GRAVID: Christine Dancke venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld avslører tv- og radio-profil Christine Dancke (37) på Instagram at hun og samboeren Simon Bergseth (28) venter sitt første barn sammen.

«Dette har egentlig ingen noe med, samtidig er det ekkelt å lyve, gjemme seg og føle på andres blikk (selvom det kanskje bare er noe jeg innbiller meg, men det kan jo være tøft nok i seg selv). Jeg velger derfor å si det som det er: Hei på deg til lille meg inni magen min», skriver hun på Instagram.

Videre forteller programlederen åpenhjertig at dette medfører at hun ikke vet om deres lille frø faktisk kommer til verden.

«(...) og jeg håper derfor jeg med dette kan legge spekulasjoner til side og krysse fingrene for at magen min og all snakking om den kan få være i fred til vi vet hvordan dette ender. Så skal vi heller love å si i fra».

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Dancke.

Åpnet seg om kjæresten

Tidligere i år åpnet Dancke seg i podkasten til radio- og tv-profil Ida Fladen om kjæresten Simon.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Der snakket hun blant annet om det faktum at hun er ti år eldre enn sin kjæreste - og at de møttes da han var 19 år gammel.

I podkasten medga hun samtidig at nettopp det vekket reaksjoner fra enkelte, at hun tvilte litt selv også, at dette er noe hun aldri har pratet offentlig om før, at hun tenkte «hva kommer folk til å tenke» - og at hun i starten trodde han var eldre.

LES OGSÅ: - Jeg ble litt skremt selv

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer