Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum:

Avslører babynyhet

«Jeg trodde jeg hadde opplevd de heftigste tingene livet har å by på, men nei da».

FORELDRE: Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag avslører Sturla Berg-Johansen (54) den hyggelige nyheten om at han er blitt pappa. Det avslører han selv på Facebook.

«Jeg trodde jeg hadde opplevd de heftigste tingene livet har å by på, men nei da», skriver han, og fortsetter:

«I går ble jeg far til en fin, liten gutt. Moren hans er den råeste dama jeg vet om. Hun ga liv til guttungen vår, og hun har gitt meg nytt liv. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte Kaja».

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Sturla Berg-Johansen.

Berg-Johansen og Kaja Norum (32) avslørte i midten av juni at de skulle få barn sammen. Babynyheten kom om lag en måned før paret ga hverandre sitt ja.

- Elsker henne

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 21 år yngre kunstnerkjæresten. Da bekreftet de forholdet selv på Facebook, og ga senere en kort kommentar til VG:

- Den enkle kommentaren må bli: Jeg elsker henne, sa paret da.

De forlovet seg på nyttårsaften samme år.

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sa Norum til avisen den gang.

OVERRASKER: I en episode av «Kongen befaler» er det en av deltakerne som har tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasker alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

LES OGSÅ: - Verden blir aldri den samme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer