Stian Blipp:

Avslører babynyhet

Ble tobarnsforeldre.

GLADNYHET: Stian og Jamina Blipp avslører at de har fått sitt andre barn sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GLADNYHET: Stian og Jamina Blipp avslører at de har fått sitt andre barn sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nasjonaldagen kunne komiker Stian Blipp (31) og kona Jamina Blipp (31) dele den gledelige nyheten om at de ventet barn nummer to, og at lille Noelle skulle bli storesøster.

En liten måned senere avslørte de at de skulle få en gutt.

Mandag ettermiddag kunne paret endelig slippe jubelen løs: de har blitt tobarnsforeldre. Det melder Stian selv på Instagram:

«Velkommen, lille tjommi», skriver komikeren på bildedelingstjenesten til et bilde hvor han holder den nyfødte babyen i hånden.

I bildeteksten skriver han også dagens dato, som tyder på at babyen ble født i dag.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

«Gressenke»

Da Se og Hør møtte den tidligere «Senkveld»-programlederen etter historiens siste innspilling av programmet kommenterte han for første gang det faktum at han skulle bli tobarnsfar.

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint. Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg fremover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar», sa han da.

For tiden er han aktuell med sitt aller første soloshow, «Cirque du Blipp», i Bergen, noe som gjør at Jamina denne høsten har vært det hun omtaler som «gressenke».

- Jeg savner kjæresten og bestevennen min. Vi er vant til å være mye sammen og er veldig kjærlige, så det er rart at han ikke er der. Men jeg heier på han og er veldig stolt. Herregud, det er kjempekult alt han får til, uttalte hun i september.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ble mamma: - Hadde ikke pakket fødebagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer