Anine Stang:

Avslører babynyhet

- Helt naturlig drømmefødsel.

TOBARNSFORELDRE: Anine Stang og Petter Tangmyr er stolte tobarnsforeldre. Foto: Tore Skaar
TOBARNSFORELDRE: Anine Stang og Petter Tangmyr er stolte tobarnsforeldre. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

I juni ble det kjent at den norske artisten Anine Stang (36) og samboeren Petter Tangmyr ventet sitt andre barn sammen. Fra før av har de datteren Emmy Adelina (2).

For bare et par uker siden kunne hun røpe at toåringen skulle bli storesøster til en liten jente. Det gjorde hun på bildedelingstjenesten Instagram:

«It's a girl», skrev hun til et bilde av seg selv med rosa krone og ballonger.

«Det var nesten 50/50 da jeg spurte dere for noen måneder siden om hva dere trodde, men det knappe flertallet hadde rett», fortsatte hun.

Nå er imidlertid ventetiden over. Lørdag kveld postet 36-åringen dette bildet på Instagrams historiefunksjon:

Skjermdump Instagram.
Skjermdump Instagram. Vis mer

«22:50 kom lillesøster til verden! 3650g og 54cm lang. Helt naturlig drømmefødsel. Stolt av meg seg og Petter», skrev hun til et bilde av seg selv med den nyfødte babyen på brystet.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tiden med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Oppussingskaos

Da Se og Hør snakket med Stang for et par uker side kunne Anine fortelle at de gledet seg stort til den lille jenta skulle komme, og at de var veldig spente på hvem det er «som bor i magen».

- Vi er så klart midt i flytting og oppussing, så jeg krysser alt jeg har for at hun holder seg inne til termin, så vi rekker å få hodet litt over vann, sa hun, og fortsatte:

- Akkurat nå føles det litt som at jeg henger i et tau etter et tog som ruller avgårde i maksfart.

Terminen var 15. oktober, så det viste seg at lillesøster hadde litt hastverk med å komme seg ut av mammas mage.

GODE RÅD: Erik Follestad og Jon Almaas tilbringer mye tid sammen om dagen. De skal totalrenovere et helt hus. Mellom slaga kan Jon gi gode råd til Erik om den kommende farsrollen han skal tre inn i. Video: Rød Løper Vis mer

Søskensjalusi

Se og Hør snakket med artisten også enda tidligere i graviditeten, og da kunne 36-åringen fortelle at hun allerede var over halvveis i svangerskapet.

- Vi er så klart veldig lykkelige og takknemlige over at vi skal få et barn til. Dette svangerskapet har gått ekstremt fort, og jeg allerede over halvveis, og alt har gått veldig fint så langt, fortalte hun, og la til at de ikke aner hva som venter med to barn.

- Men jeg har hørt mange snakke om søskensjalusi, og jeg har begynt å tenke litt på om jeg er nødt til å lage en ny låt til neste baby, fortsatte hun.

Artisten skrev nemlig «All My Love» om morskjærligheten hun følte da hun fikk datteren Emmy Adeline, og lurte altså på om det ble urettferdig om neste ikke får en egen låt som hun har vært inspirasjonen til.

LES OGSÅ: A1-artisen har fått en datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer