Joakim Hykkerud:

Avslører babynyhet

Joakim Hykkerud og kona blir foreldre.

BABYLYKKE: Joakim Hykkerud og kona Camilla Groth venter barn. Her fra bryllupet i fjor. Foto: Privat
BABYLYKKE: Joakim Hykkerud og kona Camilla Groth venter barn. Her fra bryllupet i fjor. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håndballstjernen Joakim Hykkerud (35) venter sitt første barn sammen med kona Camilla Groth (26). Duoen giftet seg i oktober i fjor, og er nå altså klare for å utvide familien.

35-åringen har sønnen Noah fra et tidligere forhold.

«I september kommer det en ny mini hykk. Vi gleder oss», skriver 35-åringen på Instagram fredag kveld.

Med det røper han altså at barnet kommer til høsten.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til ekteparet. Håndballstjernen skriver imidlertid ingenting om det er ei jente eller gutt som kommer i september.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Hykkerud, foreløpig uten å lykkes.

PENIS-SPØK: Joakim Hykkerud sparte ikke på kruttet da han gjestet Dagbladets håndballsending under EM. Video: Rødt Kort Vis mer

Giftet seg

Håndballspilleren gikk ned på kne og fridde til kjæresten i mars i fjor. I oktober ble de mann og kone i Heddal stavkirke.

- Vi er super happy! Vi har ventet lenge på denne dagen. Jeg er en stolt mann med ring på fingeren nå, sa Hykkerud til Se og Hør etter vielsen.

Bryllupsfesten fant sted på Garvikstrondi i Seljord. Håndballstjerna beskrev det som «fantastisk» å endelig ha giftet seg med Groth.

- Jeg er stolt av å ha Camilla som kone, sa Hykkerud videre.

Coronapandemien satt imidlertid sitt preg på bryllupet.

- Feiringen var ferdig rundt midnatt, og hadde egne bord med familie, og husstander. Men det ble en kjempefin dag for det om, sa han, og la til at det ble en rolig kveld da han skulle spille kamp dagen etter.

Røpet detaljer

Som nevnt fridde Hykkerud til Groth i mars 2020, og overfor Se og Hør røpet han detaljer rundt hvordan frieriet fant sted.

- Vi gikk en tur opp til Eikeskar som er et utsiktspunkt i Notodden, og som er et sted som betyr mye for oss, fortalte han, og fortsatte:

- Camilla, Noah (Hykkeruds sønn journ.anm.), hunden vår Lexie og jeg gikk en kveldstur opp dit. Jeg hadde bestemt meg for at frieriet skulle være i naturlig setting, så hun ble veldig overrasket.

Paret traff hverandre under tilfeldige omstendigheter i Hykkeruds hjemby Notodden, en sein kveld etter kamp i Drammen.

- Kompisgjengen min var ute og tok noen øl, så jeg dro innom for å si hei før jeg stakk hjem. Det var da jeg så henne for første gang, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

GRAVID: Karoline Sophie Antonsen, som deltok i «Paradise Hotel» i 2018, er gravid. Det var imidlertid ikke helt planlagt. Video: Rød Løper Vis mer

- Hun var egentlig ikke så interessert i å snakke med meg. Det var et raskt hei, og så fikk jeg ikke så mye mer napp, kan du si. Noen dager etterpå mannet jeg meg opp til å sende henne en melding. Vi møttes deretter igjen i februar, da vi dro på vår første date, la han til.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer