Aksel Hennie:

Avslører babynyhet

Aksel Hennie har blitt pappa for tredje gang.

TREBARNSFAR: Aksel Hennie og kona fikk sitt andre barn sammen. Nå er skuespilleren trebarnsfar. Foto: NTB
TREBARNSFAR: Aksel Hennie og kona fikk sitt andre barn sammen. Nå er skuespilleren trebarnsfar. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I september i fjor giftet den norske skuespilleren Aksel Hennie (45) seg med sin Karoline Hegbom, bare kort tid etter at det ble avslørt at paret hadde forlovet seg.

Duoen har ved flere anledninger vist at de verner godt om privatlivet sitt, som da det i 2018 ble kjent at de hadde fått sitt første felles barn sammen.

Mandag kveld kan paret meddele at de er blitt foreldre igjen. Det bekrefter Hennie selv på Instagram, i et noe kryptisk innlegg.

Se og Hør har vært i kontakt med Hennies agent, som hittil ikke har hatt noen kommentar.

I kommentarfeltet på Instagram hagler det inn gratulasjoner og hjerter.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Drømmebryllup

Som nevnt verner paret svært godt om ekteskapet sitt og detaljene i familielivet. Både forlovelse og to fødsler har skjedd i all hemmelighet, men i desember i fjor lettet skuespilleren på sløret om bryllupet.

Det gjorde han da han var gjest i podkasten til Kyrre Holm Johannessen, «Krisemøter», hvor han nærmest boblet over av glede.

STORSLÅTT BRYLLUP: Aksel giftet seg med sin Karoline i fjor etter at de hadde holdt forlovelsen hemmelig. Foto: Se og Hør
STORSLÅTT BRYLLUP: Aksel giftet seg med sin Karoline i fjor etter at de hadde holdt forlovelsen hemmelig. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg har det veldig fint. Helt kjempefint, egentlig. Jeg er ikke så glad i å snakke om privatlivet mitt, men akkurat nå er det litt vanskelig å ikke gjøre det, for jeg er blitt gift, sa han.

Og det var ikke bare selve bryllupet som gjorde at han hadde det så bra, det var også det å være gift.

- Det er så mangefasettert, og det er så fullt, det er så inderlig og personlig og komplekst, så det som er fett, er at alt blir lite grann mer verdt. For meg, fortalte han.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Det var en helt spesiell grunn til at øya Sicilia ble valgt. Her foregikk nemlig en del av handlingen i Hennies yndlingsfilmer, «Gudfaren»-trilogien.

Karoline og Aksel sa ja til hverandre i kirken Santa Catarina i fjellandsbyen Taormina, og selve bryllupsfesten foregikk i Villa Corleone - der Al Pacino dør i den siste «Gudfaren»-filmen. Og festen var en strålende opplevelse for de nygifte.

- Jeg står og ser utover de folka som er til stede, og så tenker jeg at dette er en bra start. Alle som er her vil meg vel, alle som er her heier på oss to. Det var så utrolig fett, sa han videre.

KLAR FOR Å FØDE: Mari Haugersveen, kjent fra «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari» venter snart sitt andre barn, men svangerskapet har ikke vært enkelt. Video: Rød Løper Vis mer

Trebarnsfar

Selv om det ikke er ofte, har Hennie også lettet på sløret om pappalivet. Da han og Hegbom fikk sitt første barn sammen, hadde Aksel allerede datteren Hedda fra tidligere.

- Jeg er nok en tydelig, men kjærlig far. Jeg er opptatt av emosjonell verbalitet. At man kan prate om følelser og være ærlige. Å behandle andre dårlig har jeg nulltoleranse for, fortalte han i et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor.

LES OGSÅ: Avslører babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer