Nicki Minaj:

Avslører babynyhet

Overrasket med gravidbilde i sosiale medier.

GRAVID: Nicki Minaj bekrefter at hun venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Nicki Minaj bekrefter at hun venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag avslører artist Nicki Minaj (37) på Instagram at hun venter sitt første barn. Det gjør hun ved å dele et bilde av seg selv og gravidmagen, etterfulgt av emneknaggen «preggers».

I skrivende stund har det aktuelle bildet ligget på Instagram i et drøyt kvarter, men har allerede fått over en million likerklikk. I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner på stjernens babynyhet.

View this post on Instagram

#Preggers 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Avsløringen om at hun og ektemannen Kenneth Petty (42) venter sitt første barn sammen kommer ifølge US Weekly flere år etter at artisten fortalte at hun gjerne ønsket å bli mor.

- Min største frykt er at jeg skal bli så opphengt i jobben min at jeg glemmer å leve mitt personlige liv til det fulle. Hvis jeg ikke har barn innen jeg er ferdig med mitt femte album vil jeg bli så skuffa, uansett hvor mye penger jeg har vil jeg bli skuffa som kvinne fordi jeg føler jeg er her for å være mamma, sa hun i 2014 ifølge det amerikanske nettstedet.

Samtidig fortalte stjernen at hun ønsket å være gift før hun ble gravid, noe hun nå altså er.

STUNT: Det gikk ikke helt etter planen da Rød Løpers Jonas Hammer skulle imponere Nicki Minaj under superstjernens Oslo-besøk. Vis mer

Lovbryter

Da Minaj i fjor sommer avslørte at hun skulle gifte seg med Petty, hadde paret vært sammen i et halvt år. Den gang fikk nyheten svært mye oppmerksomhet, spesielt på grunn av Pettys fortid. Han har nemlig flere dommer bak seg.

Han har blant annet en voldtektsdom fra 1995 etter en hendelse med en 16 år gammel jente, ifølge US Weekly.

LATTERLIGJØRES: Voksfigur av Nicki Minaj får folk til å klø seg i hodet. Video: Kameraone Vis mer

I tillegg er Petty registrert som en seksuell lovbryter i New York. Han tilbrakte også nærmere sju år i fengsel etter at han erkjente seg skyldig i et drap som fant sted i 2002, skriver nettstedet.

- Jeg tror jeg har funnet det jeg har lengtet etter: Ren lykke. Det har vært så vanskelig å komme til et sted jeg er lykkelig. Nå som jeg er her, vil jeg ikke gi slipp på det for noen eller noe, sa Minaj i fjor da hun avslørte at de skulle gifte seg.

LES OGSÅ: - Det var et mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer