Nicki Minaj:

Avslører babynyhet

Overrasket med gravidbilde i sosiale medier.

GRAVID: Nicki Minaj bekrefter at hun venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Nicki Minaj bekrefter at hun venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag avslører artist Nicki Minaj (37) på Instagram at hun venter sitt første barn. Det gjør hun ved å dele et bilde av seg selv og gravidmagen, etterfulgt av emneknaggen «preggers».

I skrivende stund har det aktuelle bildet ligget på Instagram i et drøyt kvarter, men har allerede fått over en million likerklikk. I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner på stjernens babynyhet.

Avsløringen om at hun og ektemannen Kenneth Petty (42) venter sitt første barn sammen kommer ifølge US Weekly flere år etter at artisten fortalte at hun gjerne ønsket å bli mor.

- Min største frykt er at jeg skal bli så opphengt i jobben min at jeg glemmer å leve mitt personlige liv til det fulle. Hvis jeg ikke har barn innen jeg er ferdig med mitt femte album vil jeg bli så skuffa, uansett hvor mye penger jeg har vil jeg bli skuffa som kvinne fordi jeg føler jeg er her for å være mamma, sa hun i 2014 ifølge det amerikanske nettstedet.

Samtidig fortalte stjernen at hun ønsket å være gift før hun ble gravid, noe hun nå altså er.

Lovbryter

Da Minaj i fjor sommer avslørte at hun skulle gifte seg med Petty, hadde paret vært sammen i et halvt år. Den gang fikk nyheten svært mye oppmerksomhet, spesielt på grunn av Pettys fortid. Han har nemlig flere dommer bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer