Marit Larsen ble mamma:

Avslører babynyhet

I november fortalte Marit Larsen at hun var gravid. Nå har barnet kommet.

BLE MAMMA: Marit Larsen har blitt mamma. Det bekrefter hun selv på Instagram onsdag. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA: Marit Larsen har blitt mamma. Det bekrefter hun selv på Instagram onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2016 avslørte artisten Marit Larsen (37) at hun hadde giftet seg med kjæresten Alexander Buchmann. Det avslørte 37-åringen selv på sin egen Facebook-profil. Da hadde paret vært sammen i to år.

I november i fjor avslørte sangeren at paret skulle bli foreldre for første gang.

- Høsten ser annerledes ut i år, skrev Larsen under et bilde hvor gravidmagen hennes tydelig vises fram.

I kommentarfeltet strømmet det inn med gratulasjoner og lykkeønskninger til paret, men så ble det stille. Larsen har nemlig vært svært lite aktiv på Instagram og øvrige sosiale medier de siste månedene, og mange har derfor lurt på om den lille har kommet.

Nå virker det derimot som at Larsen endelig bekrefter at hun og ektemannen har blitt foreldre. Det gjør hun på sin egen bursdag. På Instagram har hun lagt ut et par med barnehender over et piano. Hun skriver også følgende:

«Navnet hennes er Astrid Ira, og hun har vært opptatt med å opprettholde sosial distansering og å skrive soundtracket til din sommer (sommeren 2038, 'thankyouverymuch'», skriver hun, og fortsetter:

«Det er trygt å si at konseptet bursdag har fått en helt ny mening i år», avslutter Larsen.

Dermed bekrefter hun altså familieforøkelsen, uten at hun nevner i detalj når jenta kom til verden. I kommentarfeltet er fansen over seg av begeistring for babynyheten, og gratulerer henne både med bursdagen og familieforøkelsen.

Marit Larsens manager, Silje Larsen Borgan, har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Marit Larsen intervjues om nominasjonen i Spellemannsprisen. Hun er nominert til komponist og tekstforfatter. Vis mer

Åpnet opp om kjærligheten

Larsen er kjent for å holde en lav profil, men sommeren 2018 gjestet hun Guri Solbergs podkast «Bra damer, hvor hun blant annet fortalte om hvordan hun møtte sitt livs kjærlighet.

- Vi møttes helt tilfeldig på en fest i Oslo, og vi hilste på hverandre. Altså, romantikeren i meg vrir seg i smerte, men jeg husker det ikke så veldig godt. Jeg var ikke kjempefull, men det hadde vært en lang tid i livet mitt hvor jeg hadde gjort noen forsøk som ikke ledet til noe, sa hun og la til:

PRIVAT: Marit Larsen er ikke kjent for å være den som snakker mest om privatlivet sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PRIVAT: Marit Larsen er ikke kjent for å være den som snakker mest om privatlivet sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg hadde endelig kommet til et sted i livet hvor jeg hadde det så bra alene, den følelsen av at sjappa gikk og jeg følte meg sterk alene.

37-åringen hadde derfor bestemt seg for at ingen mann skulle ødelegge denne tankegangen. Det endret seg brått etter at hun fikk en venneforespørsel på Facebook.

- Det tok litt tid, men plutselig så sendte han meg melding og spurte om jeg ville ta en kaffe. Så snakket vi bare litt, også sa han: «Jeg er i Afghanistan akkurat nå, så det må bli om tre måneder.» Så da tenkte jeg: «Dette kommer jeg meg ut av. Jeg liker kaffe og jeg kan snike meg unna», sa hun i podkasten.

De fant tonen - og senere ble det dem.

Bodde i USA

I september 2016 røpet Marit Larsen overfor TV 2 at hun skulle flytte til New York. Alexander Buchmann jobbet nemlig som nødhjelpskoordinator for Leger uten grenser i storbyen.

Marit Larsen forklarte imidlertid den gang at det ikke bare var hennes nåværende ektemann som var årsaken til flytteplanene.

- Jeg har jo reist en del fram og tilbake til USA allerede. Jeg pleier å dra til USA for å skrive. Det er noe med å snakke så mye engelsk at jeg begynner å tenke og drømme på engelsk sånn at det blir lettere å skrive tekst, sa Larsen til «God morgen Norge» da.

«If A Song Could Get Me You»-sangeren slo først gjennom som en del av duoen M2M med Marion Ravn i 1998, men har i flere år gjort suksess som soloartist.

LES OGSÅ: - Dette er bare trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer