Veronica Maggio:

Avslører babynyhet

Veronica Maggio har blitt mamma igjen, og avslører samtidig kjønn og navn på babyen.

ÅPNER OPP: Veronica Maggio har fått sitt andre barn. Nå letter hun på sløret om den siste tiden. Foto: TT Nyhetsbyrån/ NTB scanpix
ÅPNER OPP: Veronica Maggio har fått sitt andre barn. Nå letter hun på sløret om den siste tiden. Foto: TT Nyhetsbyrån/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Tester klær før turné, men noe har skjedd med midjen min. Hva kan det være?», skrev den svenske stjerneartisten Veronica Maggio (39) på Instagram i mai i fjor.

Den gang avslørte 39-åringen at hun ventet sitt andre barn med sangeren Nils Tull (39), naturligvis til stor jubel fra fansen. Fra tidligere har duoen sønnen Bosse Tull (9) sammen.

Og nå har babyen kommet til verden.

Det bekreftet den svenske «Jag kommer»-sangeren selv i helgens episode av «Luuk & Hallberg», da hun ble spurt om hva hun har gjort den siste tiden.

- Hva er det som har skjedd, ja. Vi har fått en liten bebis. En Ruth. Så jeg har hatt litt mammapermisjon helt enkelt, sier hun, og avslører samtidig at paret har fått en liten jente, som de har kalt Ruth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer