Veronica Maggio:

Avslører babynyhet

Veronica Maggio har blitt mamma igjen, og avslører samtidig kjønn og navn på babyen.

ÅPNER OPP: Veronica Maggio har fått sitt andre barn. Nå letter hun på sløret om den siste tiden. Foto: TT Nyhetsbyrån/ NTB scanpix
ÅPNER OPP: Veronica Maggio har fått sitt andre barn. Nå letter hun på sløret om den siste tiden. Foto: TT Nyhetsbyrån/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Tester klær før turné, men noe har skjedd med midjen min. Hva kan det være?», skrev den svenske stjerneartisten Veronica Maggio (39) på Instagram i mai i fjor.

Den gang avslørte 39-åringen at hun ventet sitt andre barn med sangeren Nils Tull (39), naturligvis til stor jubel fra fansen. Fra tidligere har duoen sønnen Bosse Tull (9) sammen.

Og nå har babyen kommet til verden.

Det bekreftet den svenske «Jag kommer»-sangeren selv i helgens episode av «Luuk & Hallberg», da hun ble spurt om hva hun har gjort den siste tiden.

- Hva er det som har skjedd, ja. Vi har fått en liten bebis. En Ruth. Så jeg har hatt litt mammapermisjon helt enkelt, sier hun, og avslører samtidig at paret har fått en liten jente, som de har kalt Ruth.

FIKK EN DATTER: Veronica Maggio bekrefter selv at dattera Ruth har kommet til verden. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FIKK EN DATTER: Veronica Maggio bekrefter selv at dattera Ruth har kommet til verden. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Tobarnsmor

Ni år gamle Bosse har med det blitt storebror, en rolle som han ifølge mora tar med ro.

- Han har taklet det veldig bra. Han er jo så stor, han er ni år, så han er stolt og glad. Han har ikke vist noen tegn til å være sjalu eller noe. Han har jo fått utrolig mye kjærlighet som enebarn, og nå slipper han at hans to foreldre følger med på alt han foretar seg, sier hun videre i intervjuet.

Da Maggio ble mamma for første gang for ni år siden, nøt hun aldri tiden som nybakt mor. Det mener 39-åringen at hun er bedre på denne gangen.

- Altså, jeg har vanskeligheter med å slappe av og gå helt inn for å bare være hjemme og si nei til alt. Forrige gang var det annerledes. Da var det nesten som at jeg ønsket å late som jeg ikke hadde blitt forelder og jobbet i stedet. Men nå er det annerledes, jeg kjenner ikke behovet for å be om unnskyldning for at familien vår blir større, forklarer hun.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Som nevnt er det ni år siden Maggio og Tull ble foreldre for første gang. Det at de nå har fått sitt andre barn sammen, var dog aldri en selvfølge. I et par år gjorde nemlig paret det ifølge Hänt slutt, og Maggio datet blant andre produsenten Klas Gullbrand fra 2016 til 2018.

Da Dagbladet møtte Maggio i april i fjor, kunne hun fortelle at det å bli mor har påvirket henne som låtskriver, både på positive og negative måter.

- Jeg ble mer følsom, som er en fordel når man skriver. De første ukene som mor kunne jeg bli rørt bare av å se på mennesker. Men det har blitt vanskeligere å gå inn i egne følelser og synes synd på meg selv, slik jeg gjorde før, fortalte hun.

39-åringen har vært i bransjen siden 2006. I Norge fikk hun først sitt ordentlige gjennombrudd med sitt andre album og låta «Måndagsbarn» i 2008.

FØDTE PÅ TV: Johanna Grønneberg Mesa gikk på orgasmefødselskurs i håp om å få orgasme da hun fødte. Vis mer

LES OGSÅ: Ny sjokkbeskjed etter sønnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer