Cengiz Al:

Avslører babynyhet

«SKAM»-stjernen og kjæresten blir foreldre for første gang.

GLADNYHET: Tirsdag deler Cengiz Al nyheten om at han og kjæresten Maiken Blom venter barn sammen. Foto: Tor Lindseth
GLADNYHET: Tirsdag deler Cengiz Al nyheten om at han og kjæresten Maiken Blom venter barn sammen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«SKAM»-stjernen Cengiz Al (22) og kjæresten Maiken Blom (22) venter sitt første barn sammen. Det avslører førstnevnte på Instagram hvor han deler et bilde av Blom som holder et ultralydbilde foran magen sin.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

- Gratulerer med dagen til den beste kommende moren. Vårt dansecrew er nesten på tredje nivå. La oss lage en ny spilleliste. Elsker dere, mine babyer, skriver han til bildet.

Under bildet til 22-åringen strømmer det inn med gratulasjoner, og bildet har allerede rukket å få nesten 9000 likerklikk.

Maiken har også delt et eget innlegg på Instagram hvor hun avslører at terminen er til høsten.

Duoen har vært kjærester nesten seks år, og Cengiz har tidligere fortalt hvordan han sjekket opp kjæresten.

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun først skjønte at jeg prøvde meg på henne, har han tidligere sagt.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Cengiz Al.

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

- Tenkte bare at «hun vil jeg ha»

I 2018 kjøpte duoen leilighet sammen og ble samboere. Cengiz har tidligere fortalt åpenhjertig om forholdet til Maiken.

I fjor gjestet han podkasten til Ida fladen (34) med navn «Ida med hjertet i hånden», og der åpnet han opp om hvordan det er å være i et forhold der man kommer fra ulike kulturer.

- Jeg tenkte ikke over den gang at vi hadde ulike bakgrunner. Jeg tenkte bare at «hun vil jeg ha», uttalte 22-åringen.

Cengiz er selv andregenerasjons innvandrer. Han er født i Norge, og foreldrene er fra Tyrkia. Selv ser han på seg selv om en liberal muslim, opplyste han i podkasten.

Den populære 22-åringen avslørte likevel at det ikke bare har vært lett å være kjæreste med en jente med en annen etnisk bakgrunn enn sin egen. Blant annet sa han at han og Maiken har vært nær ved å slå opp flere ganger, og at det har hatt to pauser i forholdet de siste årene.

- Vi hadde ikke vært så sterke uten dem. Det hjalp å snakke sammen om det, sa han, om de to pausene, som også skyldes de kulturelle forskjellene.

Vanskelig innspilling

Som 19-åring gjorde Cengiz stor suksess i rollen som Yousef Acar i fjerde og siste sesong av den populære TV-serien «Skam». I en podkast fra VG har 22-åringen tidligere avslørt at ikke alt gikk på skinner under innspillingen av den internasjonale suksessen.

En scene, hvor han hadde som oppdrag å kline med Noora (Josefine Pettersen, journ.anm.), ble nemlig for mye for den unge skuespilleren.

- Da stoppet jeg helt opp, for jeg har jo kjæreste. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle ta stilling til det, fortalte han i podkasten.

KASTER KLÆRNE: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen var blant flere som stilte i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU - der målet er å få flere til å bruke kondom ved å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører». Video: RFSU Vis mer

Selve innspillingen av scenen ble heller ikke det enkleste han gjorde.

- Jeg ble veldig stresset, også knakk det sammen for meg. Jeg gikk bak scenen og sa at jeg var skikkelig stresset. Jeg måtte klappe meg selv hundre ganger i ansiktet før jeg fikk de til. Vi gjorde det bare to ganger, og det gikk greit, fortsatte han.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer