Katy Perry og Orlando Bloom:

Avslører babynyhet

- Vi gleder oss.

VENTER BARN: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Katy Perry (35) og forloveden Orlando Bloom (43) venter sitt første barn. Det røper førstnevnte i sin nye musikkvideo, der hun viser frem sin voksende babymage.

Etter at musikkvideoen til låta «Never Worn White» ble sluppet, snakket Perry om graviditeten under en livesending på Instagram, ifølge E! News. Der fortalte hun blant annet at barnet er ventet nå til sommeren, uten å røpe verken kjønn eller termin.

- Jeg gleder meg. Vi gleder oss og er lykkelige, og dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Og jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg villle fortelle dere det på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er måten jeg snakker med dere på, sa hun.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Dette blir «Dark Horse»-sangerens første barn, mens Orlando Bloom har sønnen Flynn Christopher (9) fra sitt tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr (36).

Skal gifte seg

Det var i 2016 at Perry og Bloom ble et par, men allerede året etter annonserte de at de hadde gått hver til sitt. Bruddet varte imidlertid ikke lenge, og i 2018 fant de tilbake til hverandre igjen. Siden har de også forlovet seg.

Bloom gikk ned på kne på valentinsdagen i fjor, og også denne nyheten delte Perry på Instagram.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Der delte hun et bilde av seg selv og kjæresten, med en haug av hjerteballonger i bakgrunnen. Til bildet skrev sangstjerna følgende:

«Full Bloom».

Perry har også vært gift tidligere - med skuespiller og komiker Russell Brand. De skilte seg imidlertid i 2011, etter et turbulent ekteskap.

Innrømmet ønske

I et intervju med magasinet «Man About Town» i fjor avslørte 43-åringen at han ønsket å bli pappa igjen.

- Jeg vil virkelig bare nyte familie og venner, min vakre sønn og å få flere barn, sa han i november ifølge Metro News.

- Jeg vil være sikkert på at når jeg setter i gang med det, er det med hele hjertet og jeg er veldig klar på hva det betyr, i motsetning til en romantisk idé om hva det betyr å være i et forhold, fortalte han videre.

Perry hadde den gang ikke uttalt seg om hvorvidt hun ønsket barn eller ikke, men nå får altså Bloom ønsket sitt oppfylt.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

Nakenskandale

For mange sitter «Ringenes Herre»-stjernas nakenstunt fra 2016 brent fast i minnet. I starten av august vekket han nemlig oppsikt verden over, etter at nakenbilder av ham på ferie med Perry ble spredt rundt på internett.

Han forholdt seg taus om bildene en god stund, før han kommenterte dem i form av en humoristisk videosnutt på sin egen Instagram-profil.

I videoen kunne man se Bloom løpe nedover en pir i sakte film iført et par røde badebukser mens låta «Gonna Fly Now», kjent fra «Rocky»-filmene, spilles. Han stopper opp med ansiktet helt oppi kamera, men sier ingenting.

Under videoen har Bloom skrevet en spøkefull tekstlinje, som trolig var ment som en kommentar til oppstyret rundt de mye omtalte nakenbildene:

«Når du løper etter fyren som stjal badebuksene dine» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

- Det var ekstremt overraskende. Jeg hadde nok ikke satt meg selv i den situasjonen nå hvis jeg visste hva som kom til å skje, har han også tidligere uttalt om hendelsen, men har tilsynelatende hatt en humoristisk tilnærming til det hele.

LES OGSÅ: Tok bladet fra munnen om Swift-feide

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer