Alejandro Fuentes:

Avslører babynyhet

Artisten skal bli tobarnsfar.

VENTER BARN: Artist Alejandro Fuentes venter sitt andre barn sammen med kona Christina. Foto: Morten Eik / Se og Hør
VENTER BARN: Artist Alejandro Fuentes venter sitt andre barn sammen med kona Christina. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andre juledag deler artist Alejandro Fuentes (32) den gledelige nyheten om at han venter sitt andre barn sammen med kona Christina Fuentes.

Det gjør han i et innlegg delt på Instagram hvor Fuentes, kona og sønnen Max viser frem et ultralydbilde.

- Christina Fuentes, Max og jeg er kjempeglade for å kunne dele denne fine nyheten. Den lille krabaten forventes juli 2020! Helt ærlig , hvor mange av dere så dette komme? Jeg gleder meg til å enda mer liv og leven i hus VI KAN IKKE VENTE Å MØTE VÅR BABY !! Ahhhhhhh!! Hva tror du det er ? Gutt eller jente? skriver Fuentes på Instagram.

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til familien på tre, som snart blir til fire.

- Takk, det stemmer! Vi gleder oss veldig, skriver Fuentes til Se og Hør.

Nyheten om at nok et familiemedlem er på vei kommer to år etter at ekteparet fikk sitt første barn sammen, sønnen Max.

- Brutal overgang

Fuentes har aldri lagt skjul på at han er svært stolt over sønnen, og da Dagbladet møtte artisten i fjor innrømmet han at overgangen fra artist til far var brutal.

- Livet som superstjerne og over til superpappa var en ganske brutal overgang, men jeg har min kone som støtter meg veldig og sier: «Det er din tur til å skifte bleie nå», fortalte han, og påpekte at det ikke nytter å bruke «stjernekortet» overfor kona når det kommer til bleieskift.

- «Det driter jeg i nå», svarer hun på det, forklarte sørlendingen lattermildt.

32-åringen la til at hadde det ikke vært for kona, så hadde det vært veldig vanskelig.

- Hun hjelper meg ned på jorda, og det trengs veldig når man jobber med det jeg jobber med. Det er andre ting som er like viktig som karrieren.

View this post on Instagram

My little man❤️

A post shared by Alejandro Fuentes 🎙 (@alejandrofuentesofficial) on

Ekteparet Fuentes giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014, etter å ha vært et par i hele syv år.

Til Se og Hør sa han kort tid etter bryllupet at han elsket den nye ektemann-tilværelsen, og at han så fram til å stifte egen familie en gang i fremtiden.

- Livet som nygift er veldig bra! Det er veldig befriende å være gift. Det er deilig å ha tatt valget om å gifte meg. Å få etablert meg, og kunne ha tanker om etablere familie snart og gjøre den greia der. Det gleder jeg meg veldig til, sa han den gang.

SJELEVENNER: Alejandro Fuentes har aldri lagt skjul på at han er glad for at han traff kona Christina. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SJELEVENNER: Alejandro Fuentes har aldri lagt skjul på at han er glad for at han traff kona Christina. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Måtte skifte retning

Alt har imidlertid ikke vært fryd og gammen for paret. Fuentes har nemlig tidligere vært åpen om den vanskelig tida han gikk gjennom før han og Christina ble et par.

- Christina var helt tydelig på at jeg måtte skifte retning hvis jeg ville leve med henne. For meg var det et enkelt valg. Jeg tror det kunne ha gått feil vei med meg om jeg ikke hadde truffet henne, uttalte han til VG i fjor.

Alejandro Fuentes intervjues i forbindelse med deltakelsen som dommer i "Idol junior" og som "MOT-ambassadør". MOT-ambassadør-ansvarlig Ingrid Ness Rolland intervjues også. Vis mer

Videre fortalte Fuentes ærlig om at han i en periode i livet følte seg både ensom og deppa, og at han ikke hadde noen klar formening om hvilken retning han ville gå.

Han benyttet anledningen til å takke kona for at hun hjalp han inn på riktig vei.

- Vi kommer til verden med sjelevenner. Christina er en av mine, mente han.

LES OGSÅ: Familien takker for støtten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer