Didrik Solli-Tangen:

Avslører babynyhet

Paret venter sitt andre barn neste år.

FORELDRE IGJEN: Melodi Grand Prix-stjernen Didrik Solli-Tangen venter sitt andre barn sammen med kjæresten Angelica Omre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE IGJEN: Melodi Grand Prix-stjernen Didrik Solli-Tangen venter sitt andre barn sammen med kjæresten Angelica Omre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2017 kom den hyggelige nyheten om at artist Didrik Solli Tangen (32) hadde forlovet seg med kjæresten Angelica Omre (36). Det avslørte 32-åringen i et intervju med Se og Hør, og da kunne han røpe at han hadde gått ned på kne på svært romantisk vis i Roma.

- Det var bare oss to der oppe da jeg fridde. Heldigvis var jeg rimelig sikker på å få ja. Jeg var mer nervøs i forkant for å ordne det slik at vennene våre var der, fortalte han til Se og Hør i september 2017.

Forlovelsesnyheten kom få måneder etter at paret i mars 2017 ble foreldre til sitt første barn sammen, da sønnen Luke (2) kom til verden.

I et intervju på direktesendte «God Morgen Norge» på TV 2 tirsdag, avslører Solli-Tangen at han og forloveden nå venter sitt andre barn sammen.

– Det blir veldig stort. Vi føler oss veldig privilegert og heldige, sier artisten til kanalen, og avslører samtidig at terminen er i april neste år.

Didrik Solli-Tangen og Kathrine Moholt intervjues på TV2s høstlansering i forbindelse med ny sesong av "Skal vi danse". Her kan Didrik avsløre en av sine største programleder-flauser live på "Skal vi danse". Vis mer

Avslører kjønnet

Videre i intervjuet forteller artisten at han og forloveden gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Solli-Tangen røper også barnets kjønn overfor kanalen.

– Det er ingenting som er 100 prosent, men tilsynelatende er det en jente, sier en glad Solli-Tangen, og fortsetter:

– Det har liksom alltid bare vært gutter. Så både svigerforeldre og foreldre synes det er stas at det blir en jente.

Solli-Tangen og Omre har vært et par siden 2013, og siden den gang har duoen etablert seg med som samboere og foreldre. Høsten for to år siden kunne den kjente artisten også avsløre at han skulle gifte seg med sin kjære Angelica.

Til Se og Hør fortalte Didrik at frieriet fant sted i Roma allerede i 2016, men at de valgte å holde det hemmelig.

Ble foreldre

Samme år som forlovelsen fant sted, fikk paret også en annen ting å juble over. Under Se og Hørs Kjendisgalla i 2016 strålte paret sammen på den røde løperen og kunne formidle den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Noen måneder senere, på selveste kvinnedagen 8. mars 2017, kom en velskapt gutt til verden, og han ble altså kjendisparets første barn.

- Vi er over oss av begeistring for den lille gutten vår, som kom til verden 8. mars. Han er frisk og fin, og det er mor også, skrev artisten i en tekstmelding til Se og Hør den gang, og fortsatte:

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra. Mer enn dette vil vi ikke gå ut med i skrivende stund, skrev han videre.

Solli-Tangen, som vant Melodi Grand Prix i 2010 og «71 Grader Nord» i 2012, la heller ikke skjul på at han gledet seg stort til å bli far da graviditeten ble kjent. Overfor Se og Hør kunne han avsløre at han ble svært begeistret da Angelica fortalte at de skulle få barn sammen.

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, sa han den gang.

LES OGSÅ: Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer