<strong>BLIR MAMMA:</strong> Charlotte Thorstvedt blir mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLIR MAMMA: Charlotte Thorstvedt blir mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Charlotte Thorstvedt er gravid:

Avslører babynyhet

Charlotte Thorstvedt skal bli mamma.

Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Thorstvedt (32) skal bli mamma. Det avslører hun selv på Instagram lørdag, i forbindelse med at hun og kjæresten, artisten Arno Völker, bedre kjent som Einzelkind, har vært sammen i tre år.

«Tre år med dette fantastiske mennesket», skriver hun på Instagram.

Overfor Se og Hør bekrefter Thorstvedt den hyggelige nyheten.

- Bekrefter at vi venter en datter i desember, og at vi gleder oss masse, forteller 32-åringen.

Lykkeønskninger

På Instagram delte Thorstvedt som nevnt et bilde av seg og kjæresten i helgen, men det er bildet som kommer etter i bildeserien som har vekket oppsikt. Her har hun nemlig lagt ved et bilde fra ultralyd, som viser at de to skal bli foreldre.

I kommentarfeltet strømmer det inn gratulasjoner, og det er tydelig mange som er glade på 32-åringens vegne.

I 2017 ble det kjent at Thorstvedt, som de siste årene har jobbet som artist, forfatter og DJ, skulle flytte til Berlin med kjæresten.

- Jeg går «all in». Det er bedre å gjøre det sånn enn å vegre seg og gjøre det halvveis. I dette tilfellet skal jeg heller stupe rett ut i det. Jeg har lenge hatt lyst til å bo i Berlin, så det er nå eller aldri, sa hun til Nettavisen den gang.

Charlotte Thorstvedt intervjues i forbindelse med deltakelsen i TV3-realityserien "Kongen på haugen". Der kan Charlotte fortelle om hvordan henne har båndet med Linni Meister. Vis mer

Den gang prøvde hun å selge leiligheten, men salget gikk trådt, og hun bestemte seg derfor for å beholde boligen på Grünerløkka i Oslo.

På Instagram deler hun hyppig bilder fra tilværelsen i den tyske hovedstaden, som er et mekka for musikk, kultur og uteliv. De siste årene har hun også fått en stor interesse for fotografi, noe hun dokumenterer under kunstnernavnet Lotte Thor på Instagram.

View this post on Instagram

The disturbing beauty of Kotti | 35mm

A post shared by Lotte Thor (@lotte.thor) on

Sammen med kjæresten driver hun også plateselskapet Harlo. Folk flest ble trolig kjent med henne da hun gjorde det stort som modell for en god del år siden. Det ledet til at hun ble ansatt som programleder i MTV, den første norske sådan.

I tillegg til alt dette, er hun også godt kjent som datteren til den tidligere fotballprofilen Erik Thorstvedt.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer