Ingvar og Trine fra «Jakten på kjærligheten»:

Avslører babynyhet

Giftet seg i sommer. Nå står familieforøkelse for tur.

HURRA: Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo avslører at de skal bli foreldre for første gang. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
HURRA: Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo avslører at de skal bli foreldre for første gang. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kunne kjæresteparet Ingvar Alstad (34) og Trine Merethe Sverkmo (26) dele den gledelige nyheten om at de hadde forlovet seg. Paret, som fant hverandre i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», ble samboere kort tid etter programmets slutt.

I juli giftet de to seg i et bryllup som ble omtalt som «helt magisk». Passende nok ble de mann og kone på gården de eier sammen i Nord-Trøndelag. Siden da har det gått fort i svingene for forelskede ekteparet.

Nå kan de nemlig avsløre at to skal bli til tre.

ROMANTIKK: Ingvar Alstad delte seng med frier Trine. Der kan hun avsløre at bonden blant annet prater om potet i søvne. Vis mer

Spesiell termindato

TV 2 var først ute med å omtale den hyggelige familieforøkelsen. Trine, som siden bryllupet har tatt ektemannens etternavn, kunne på Instagram dele at de i februar venter en liten gutt sammen.

«En liten prins i februar», skriver hun under bildet. Overfor kanalen, som på sett og vis spleiset dem i 2017, forteller de at de gleder seg til å bli foreldre.

- Vi har det fantastisk bra. Vi gleder oss veldig til å bli foreldre, forteller Ingvar til kanalen.

De kan røpe at de har vært på sin første ultralydundersøkelse, og at de har fått en termindato av legene. Datoen er heller spesiell.

- Vi har fått en termindato, og det er på selveste skuddårsdagen, 29. februar 2020. Det sies at det er liten sjanse for at barnet faktisk blir født på termin, men det er artig uansett, sier han til kanalen.

Tiden fremover skal de to bruke på å pusse opp et rom til den vesle poden, så alt er klart når han kommer.

VAKRE OMGIVELSER: Her er det forelskede paret avbildet i Lofoten i fjor sommer, der Ingvar fridde til Trine. Foto: Privat
VAKRE OMGIVELSER: Her er det forelskede paret avbildet i Lofoten i fjor sommer, der Ingvar fridde til Trine. Foto: Privat Vis mer

Fridde på fjelltur

Paret fant altså kjærligheten på skjermen i 2017. De to turtelduene overrasket blant annet seerne ved å slippe kameraene inn på soverommet da Ingvar var på besøk hjemme hos Trine.

Og etter «Jakten»-innspillingen har de utvilsomt rukket mye, med både forlovelse og bryllup.

Tv-bonden røpet overfor Se og Hør i fjor at frieriet var godt planlagt på forhånd. Paret befant seg på ferie i Nord-Norge da 34-åringen bestemte seg for å gå ned på kne. Han ble ekstra inspirert da sola tittet frem mens de var ute og gikk tur.

- Vi befinner oss i Lofoten, og her har vi gått masse turer og vært skikkelig turister. Vi har vært litt uheldige med været, men i går strålte sola igjen. Vi gikk en tur til Mannen (et fjell, journ.anm.), og da vi sto der og sola strålte, så måtte jeg bare lete i sekken etter ringen og sette meg på kne, fortalte han.

Videre fortalte 34-åringen at Trine ble svært overrasket over frieriet, men at hun til slutt klarte å stotre frem et «ja». Da paret giftet seg i sommer, var over 130 gjester til stede for å få med seg den store anledningen.

Etter bryllupet satte de to kursen for Santorini, der de pleiet kjærligheten på bryllupsreise.

NERVØST: Tradisjon tro går ikke alt helt som det skal når «Jakten»-bøndene drar på speed date. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Trekker alvorlig anklage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer