BLIR FORELDRE: Camilla Pihl og Peter Peters venter sitt første barn sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Camilla Pihl og Peter Peters venter sitt første barn sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Camilla Pihl og Peter Peters:

Avslører babynyhet

Camilla Pihl og Peter Peters blir foreldre for første gang.

Publisert

Camilla Pihl (41) og Peter Peters (43) venter sitt første barn sammen. Det avslører Pihl på Instagram, der hun til et bilde av sin voksende babymage skriver:

«Av alle ting jeg har skapt sammen med Peter er dette det aller største! Launching Spring 2020».

Etter bildeteksten å dømme blir altså kjendisparet foreldre til våren neste år. Også Peters har lagt ut et bilde av sin gravide kjæreste, der han skriver:

«Vårt største prosjekt kommer våren 2020!! Vi elsker deg allerede».

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få kommentar fra paret.

Sukess-par

Camilla Pihl og Peter Peters har vært et par i hele 18 år, og nå skal de altså bli foreldre for første gang. For elleve år siden forlovet de seg, men et bryllup har foreløpig ikke funnet sted.

Det er imidlertid ingen hast, kunne Pihl avsløre overfor Se og Hør i 2015.

- Vi er jo helt umulige, men det kommer til å skje! I fremtiden en gang, vi må bare ha litt tid, finne ut hvordan vi vil gjøre det, sa hun da.

Saken fortsetter nedenfor.

Camilla Pihl har lenge jobbet som blogger, og de seinere åra har hun også gjort stor suksess som gründer, designer forretningskvinne og modell. Blant annet driver hun sitt eget sminke- og klesmerke, samt et online-magasin. I tillegg har hun designet sko- og smykkekolleksjoner for Bianco og David Andersen.

Også Peters, som tidligere har vært dommer i «X Factor», er en travel mann. Sammen med forloveden har han bygget Friendly Entertainment, et managementselskap der han har rollen som daglig leder. Selskapet har navn som Madcon, Caroline Berg Eriksen og Triana Iglesias i stallen.

Saken fortsetter nedenfor.

Debuterte som forfatter

I fjor ga Pihl også ut boka «Pihl i hjertet», så med andre ord er hun ei dame med mange baller i lufta.

I boka forteller Pihl åpent om en vanskelig oppvekst, og hvordan hun som voksen møtte angsten. I 2016 delte hun et innlegg på bloggen sin om at det hadde vært et vanskelig år, noe som fikk henne til å skjønne at det er viktig å dele også vanskelige opplevelser. Det resulterte i boka.

- Prosessen har vært tøff. Det kostet meg mye. Vi må tørre å være åpne, for angsten for å få angst så noen ser det kan gjøre det verre, sa hun til NTB om bokdebuten, gjengitt av blant andre Sunnmørsposten.

Hun forklarte videre motivasjonen:

- Jeg har fått til mye i livet, det kan se ut som jeg flyter oppå. Jeg fikk behov for å vise at det ikke har vært lett for meg. Jeg har lyst til å vise at man kan lykkes selv uten de beste forutsetningene, være en posterfigur for at det kan gå bra, at man kan være herre over sin egen skjebne. At man selv kan velge hvordan man vil se på ting, fortalte hun åpenhjertig.

LES OGSÅ: Gravid halvannet år etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer