Christina Milian:

Avslører babynyhet

- For en velsignelse.

GRAVID: Christina Milian og kjæresten venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Christina Milian og kjæresten venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sanger og skuespiller Christina Milian (37) venter sitt andre barn. Det avslører hun på Instagram, der hun har delt et bilde av seg selv og kjæresten Matthieu Tota (33) - kjent under artistnavnet M. Pokora.

På bildet, som de begge har delt på Instagram, holder den blivende faren frem et ultralydbilde foran 37-åringens voksende babymage.

- Nyutgivelse i 2020. For en velsignelse! La oss gjøre dette, babe, skriver Milian til bildet, mens Tota skriver at «arven er på vei».

Under Totas bilde har Milian kommentert at kjæresten er hennes «lykkelige plass», og at hun er stolt over å bære frem deres felles barn.

Milian har datteren Violet Madison Nash (9) fra et tidligere forhold, mens dette blir Totas første barn.

BLIR TOBARNSMOR: Fra før av har Milian datteren Violet. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSMOR: Fra før av har Milian datteren Violet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utro eksmann

At lykken smiler for Milian om dagen, er det ingen tvil om. Hun har vært sammen med Tota siden 2017, men før dette var ting noe mer turbulent for sangeren på privaten.

I 2009 giftet hun seg med musikkprodusenten The Dream (41), hvis egentlige navn er Terius Youngdell Nash, men forholdet skulle ikke vare. I 2010, få dager før datteren Violet ble født, søkte nemlig Nash om skilsmisse.

EKSPAR: Christina Milian har tidligere vært gift med musikkprodusenten The Dream. De fikk et barn sammen, før skilsmissen var et faktum i 2011. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Christina Milian har tidligere vært gift med musikkprodusenten The Dream. De fikk et barn sammen, før skilsmissen var et faktum i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Året etter var duoen offisielt skilt, og ifølge Huffington Post kom skilsmissen blant annet som følge av at musikkprodusenten var utro med sin personlige assistent. Utroskapen ble kjent da det dukket opp bilder av de to i het omfavnelse i Karibien.

- Har vært i helvete

Milian har tidligere uttalt at hun ikke var klar over sidespranget.

- Jeg visste ikke noe. Men når jeg tenker tilbake, så fortalte magefølelsen meg at noe ikke var som det skulle. Men jeg trodde jeg kunne fikse det, har hun åpenhjertig fortalt til Latina Magazine tidligere.

- Jeg føler meg helt ny. Jeg har vært i helvete og tilbake, men jeg overlevde. Jeg er sterkere etter det, og er nå klar for den neste fasen i livet mitt, la 37-åringen til.

Tre år senere gikk hun gjennom nok et brudd, da hun brøt forlovelsen med platesjeften Jas Prince (32) etter to år sammen. Før både Prince og Nash var Milian i et forhold med eksmannen til Mariah Carey (49), Nick Cannon (38), men også dette forholdet tok slutt etter utroskap.

BRUDD ETTER UTROSKAP: Fra 2003 til 2005 var Milian sammen med Nick Cannon. Her er de avbildet i 2003. Foto: NTB Scanpix
BRUDD ETTER UTROSKAP: Fra 2003 til 2005 var Milian sammen med Nick Cannon. Her er de avbildet i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Endelig lykkelig

I et nylig intervju med Hollywood Life, kunne Christina Milian dele at hun føler seg «veldig lykkelig» med kjæresten gjennom to år, Matthieu Tota, og at dette forholdet er noe annet enn hun har opplevd tidligere.

- Han er ærlig, og vi har et veldig bra forhold. Dette er annerledes enn alt annet jeg har opplevd, og jeg er veldig glad for at universet første oss sammen, sa hun, og hintet samtidig om et ønske om familieforøkelse i nær fremtid.

LYKKELIG: Christina Milian har uttalt at forholdet til kjæresten er annerledes enn alle hennes tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Christina Milian har uttalt at forholdet til kjæresten er annerledes enn alle hennes tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil definitivt ha et barn til i fremtiden. Jeg vet ikke når, men jeg vet at jeg vil ha to barn. Og jeg vet at når det skjer, så er jeg klar.

Nå har altså ønsket blitt oppfylt, og neste år blir Milian tobarnsmor.

LES OGSÅ: Meghan blir historisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer