Veronica Maggio gravid igjen:

Avslører babynyhet på Instagram

Den norgesaktuelle artisten venter sitt andre barn.

GRAVID IGJEN: Den svenske artisten Veronica Maggio venter sitt andre barn. Her avbildet under Øyafestivalen i Oslo i 2011. Foto: NTB Scanpix
GRAVID IGJEN: Den svenske artisten Veronica Maggio venter sitt andre barn. Her avbildet under Øyafestivalen i Oslo i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Veronica Maggio (38) venter sitt andre barn. Det avslører hun i et innlegg på Instagram tirsdag.

- Prøver klær før turné, men noe har skjedd med midjen min ... Hva kan det være? skriver hun til et bilde der hun viser fram den voksende babymagen.

I kommentarfeltet flommer det over av gratulasjoner til den gravide stjernen.

TURNÉKLAR: Til sommeren legger Veronica Maggio ut på turné igjen. Her avbildet under en festival i Danmark i 2017. Foto: NTB Scanpix
TURNÉKLAR: Til sommeren legger Veronica Maggio ut på turné igjen. Her avbildet under en festival i Danmark i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barn nummer to

Dette blir artistens andre barn. Fra før av har hun sønnen Bosse (8) med artisten Nils Tull (38). Da Dagbladet møtte Maggio i april, kunne hun fortelle at det å bli mor har påvirket henne som låtskriver, både på positive og negative måter.

- Jeg ble mer følsom, som er en fordel når man skriver. De første ukene som mor kunne jeg bli rørt bare av å se på mennesker. Men det har blitt vanskeligere å gå inn i egne følelser og synes synd på meg selv, slik jeg gjorde før, fortalte hun.

Norgesaktuell

38-åringen har vært i bransjen siden 2006. I Norge fikk hun først sitt ordentlige gjennombrudd med sitt andre album og låta «Måndagsbarn» i 2008.

I år gir Maggio ut sitt sjette album, og i mars kom låta singelen«Kurt Cobain». Det er dette albumet hun nå skal ut på turné med, og her til lands kommer hun innom Flekkefjord, Hvaler og Bodø.

VENTER BARN NR.2: Vi møtte Fingern på TVNorges vårlansering Vis mer

LES OGSÅ: Skilles etter rykter om at ektemannen gjorde elskerinnen gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer