Silje Larsen Borgan:

Avslører babynyhet: - Vi koser oss

Musikkmanageren har fått sitt andre barn.

MAMMA: Musikkmanageren Silje Larsen Borgan har blitt mor for andre gang. Nyheten røper hun på Instagram. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: Musikkmanageren Silje Larsen Borgan har blitt mor for andre gang. Nyheten røper hun på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musikkmanageren Silje Larsen Borgan (35) kunne i februar røpe at hun ventet sitt andre barn, sammen med musikkprodusenten Goran Obad.

Nå har den lille babyen ankommet verden. Det melder hun selv på sin egen Instagram-konto, der hun har lagt ut et bilde av den lille familien.

«Vår kjære lille skjønne Mila kom 18.juli! Vi og storebror klikker av stolthet. Hele tiden. ilu Goran Obad», skriver hun til bildet.

Også kjæresten har delt bilder av den ferske babyen, og skriver på Instagram at hun har fått navnet Mila Sienna Borgan Obad.

Til Se og Hør forteller 35-åringen at alt står bra til med både mor og barn.

- Alt er bra med alle involverte, vi koser oss veldig, skriver hun i en SMS.

Fra tidligere har manageren sønnen Alfred (5), sammen med P3-profilen Ruben Gran.

Da hun tidligere i år annonserte graviditeten, ble også det gjort på Instagram. Den gang ble det gjort med en god dose humor, der hun delte et bilde av seg selv og kjæresten. Over magen hadde hun plassert en avokadoemoji.

View this post on Instagram

hello baby velkommen!!!!!!!!!🥑😋💓

A post shared by Silje Larsen Borgan (@siljeborgan) on

Til bildet skrev hun: «Hello baby velkommen», etterfulgt av en rekke utropstegn og hjerter.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Stor suksess

Musikkmanageren har de siste åra blitt et godt kjent ansikt i Norge, etter at hun tok jobben som «Idol»-dommer i det populære talentprogrammet, sammen med Tshawe Baqwa (40) og Andreas «Tix» Haukeland (27).

Blant artistene 35-åringen har i stallen finner man navn som Karpe, Cezinando, Emilie Nicolas og Marit Larsen. Sistnevnte kunne tidligere denne måneden røpe at hun også hadde fått barn.

Siden 2009 har Silje Larsen Borgan utgjort halvparten av DJ-duoen «Hoetell» sammen med den tidligere P3-profilen Christine Dancke.

LES OGSÅ: Slik bor «Idol»-gjengen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer