Alexander Kristoff:

Avslører babynyhet: - Vi gleder oss

Ekteparet venter tvillinger.

BLIR FIREBARNSFORELDRE: Proffsyklisten Alexander Kristoff avslører i et innlegg på Instagram at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger. Foto: Anders Martinsen
BLIR FIREBARNSFORELDRE: Proffsyklisten Alexander Kristoff avslører i et innlegg på Instagram at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger. Foto: Anders Martinsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første dagen av 2020 delte proffsyklisten Alexander Kristoff (32) en gladnyhet på Instagram. Der avslørte nemlig 32-åringen at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger.

- Vi utvider. 2020 vil bringe oss to nye Kristoff-babyer, skrev syklisten i innlegget.

På bildet ser man familien på fire som snart blir til seks. Parets to sønner Leo (7) og Liam (4) holder stolt frem en ballong som er formet som et totall, mens Kristoff og kona poserer i bakgrunnen med den voksende magen.

Gleder seg

Til Se og Hør forteller Kristoff at det blir nok veldig morsomt, men sikkert også litt slitsomt å få tvillinger.

- Men, gutta jeg har er klare for å bli storebrødre så de kan nok hjelpe litt til, forteller Kristoff og legger til:

- Vi gleder oss i hvert fall, og terminen ser ut til å gli fint inn i sesongplanen.

Etter planen skal Kristoff delta i Giro d`Italia i mai, og til VG forteller 32-åringen at konas termin er etter det tre uker lange etapperittet.

- Selvfølgelig er det tøft

Kristoff har tidligere ikke lagt skjul på at hjemlengselen vokser når han deltar i sykkelritt. I et intervju med Dagbladet i 2017 fortalte 32-åringen at han prøver å ringe barna sine hver dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer