Alexander Kristoff:

Avslører babynyhet: - Vi gleder oss

Ekteparet venter tvillinger.

<strong>BLIR FIREBARNSFORELDRE:</strong> Proffsyklisten Alexander Kristoff avslører i et innlegg på Instagram at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger. Foto: Anders Martinsen
BLIR FIREBARNSFORELDRE: Proffsyklisten Alexander Kristoff avslører i et innlegg på Instagram at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger. Foto: Anders Martinsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første dagen av 2020 delte proffsyklisten Alexander Kristoff (32) en gladnyhet på Instagram. Der avslørte nemlig 32-åringen at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger.

- Vi utvider. 2020 vil bringe oss to nye Kristoff-babyer, skrev syklisten i innlegget.

På bildet ser man familien på fire som snart blir til seks. Parets to sønner Leo (7) og Liam (4) holder stolt frem en ballong som er formet som et totall, mens Kristoff og kona poserer i bakgrunnen med den voksende magen.

Gleder seg

Til Se og Hør forteller Kristoff at det blir nok veldig morsomt, men sikkert også litt slitsomt å få tvillinger.

- Men, gutta jeg har er klare for å bli storebrødre så de kan nok hjelpe litt til, forteller Kristoff og legger til:

- Vi gleder oss i hvert fall, og terminen ser ut til å gli fint inn i sesongplanen.

Etter planen skal Kristoff delta i Giro d`Italia i mai, og til VG forteller 32-åringen at konas termin er etter det tre uker lange etapperittet.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

- Selvfølgelig er det tøft

Kristoff har tidligere ikke lagt skjul på at hjemlengselen vokser når han deltar i sykkelritt. I et intervju med Dagbladet i 2017 fortalte 32-åringen at han prøver å ringe barna sine hver dag.

- Det gjelder å slappe av, få massasje og spise. Jeg ringer hjem og prøver å få sagt god natt til barna mine, uttalte han den gang.

Kristoff har tre etappeseire i Tour de France, og i 2015 rakk han så vidt fødselen av sin yngste sønn, Liam som følge av sykkelrittet.

32-åringen trodde først at han ikke kom til å rekke konas fødsel ettersom terminen var 4. juli - dagen før han skulle i gang med Tour de France.

- Selvfølgelig er det tøft. Jeg synes det er veldig tøft. Vi har valgt dette livet, og sånn er det. Han har en arbeidsgiver han og, har kona, Maren, tidligere uttalt til Dagbladet.

Alexander Kristoff og kona giftet seg i 2014, samme år som han vant sin første «Tour de France»-etappe. Begge har tilhørighet til Stavanger, og den romantiske seremonien fant dermed sted i Stavanger domkirke.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Takket kona for støtten

Proffsyklisten og kona Maren har vært et par siden de møttes på videregående. Kristoff har tidligere uttalt i et intervju med Se og Hør at kona er hans viktigste støttespiller.

- Hadde det ikke vært for henne, spørs det om jeg ville vært der jeg er i dag. Det tviler jeg på. Sånn sett har hun betydd utrolig mye for meg, både i karrieren og i mitt liv, sa Kristoff i 2015.

Den gang uttalte han også at rollen og rutinene som småbarnspappa har gjort ham til en langt bedre syklist.

– Før vi fikk barn, var vi langt mer fleksible på når vi la oss. Nå er ting mer fast. Vi legger oss halv elleve, for Leo står opp til fast tid klokken syv. Da må du ha sovet de timene du trenger, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Supermodellens bilde skapte full babyforvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer