Emil Meek og Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos:

Avslører babynyhet: - Så stolt av deg

Den nybakte faren deler gladnyheten på Instagram.

NYBAKTE FORELDRE: Onsdag deler MMA-utøver Emil Weber Meek at han og samboeren Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos har blitt foreldre for første gang. Foto: Espen Solli / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Onsdag deler MMA-utøver Emil Weber Meek at han og samboeren Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos har blitt foreldre for første gang. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld deler den norske MMA-utøveren Emil Weber Meek (31) at han har blitt pappa for første gang.

Det gjør han i form av et innlegg på Instagram som viser et svart-hvitt- bilde av Meek og samboeren Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos` (32) nyfødte sønn.

- Jeg er så stolt av deg

31-åringen avslører at sønnen, som har fått navnet Atlas Skentos Meek, kom til verden denne uken, nærmere sagt et minutt på seks mandag morgen.

«Ord betyr ingenting i forsøket på å beskrive den sterke og mektige Andriane. Mitt sinn er sterkt imponert, og min kjærlighet til deg er uknuselig. Jeg kan ikke be deg om noe mer, jeg elsker deg min vakre løve. Jeg er så stolt av deg», skriver MMA-utøveren.

Instagram-innlegget har i skrivende stund rukket å få over 3000 likerklikk, og flere kjente profiler benytter anledningen til å gratulere de nybakte foreldrene.

«Herre min så fin. Gratulerer så mye alle tre», kommenterer Jorun Stiansen (36), mens influenser Iselin Guttormsen (33) følger opp med:

«Endelig! Gratulerer så mye!!», etterfulgt av flere emojier formet som hjerter.

Emil Meek og Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Helene Olafsen ble mamma i mars. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Ble samboere

Det var i februar det ble kjent at paret ventet sitt første barn sammen. Det avslørte Skentos selv på sin Instagram-profil.

«Så forelsket i dere to», skrev hun til et bilde av Meek og seg selv med gravidmagen.

Duoen bekreftet forholdet høsten 2017, og kunne ved utgangen av 2018 fortelle til Se og Hør at de planla å flytte sammen – noe de i etterkant også har gjort.

Da Se og Hør tok en prat med Meek og Skentos i slutten av mai fikk de spørsmål om sønnen kom til å bli en fremtidig MMA-utøver som faren sin.

Dette var de imidlertid usikre på.

BLE FORELDRE: For Meek og Skentos er det viktig at sønnen deres får være akkurat den han ønsker. Foto: Kristian Skogmo.
BLE FORELDRE: For Meek og Skentos er det viktig at sønnen deres får være akkurat den han ønsker. Foto: Kristian Skogmo. Vis mer

- Vi opplever at idretten som regel er et godt sted for barn og deres utvikling. Det handler om fellesskap og en allsidighet. Først og fremst ønsker vi å la barnet være akkurat den han/hun/hen ønsker å være, og å være stolt av det. Uansett våre interesser, fortalte Skentos, mens Meek fulgte opp med:

- Fighting er et hardt liv som krever at man setter mye til side. Det er egentlig ikke noe jeg vil anbefale sønnen min. Han skal få en mulighet til å følge sine egne drømmer.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Godt reisevant

Det er ingen hemmelighet at Meeks jobb innebærer en god del reising. I et tidligere intervju med «God Kveld Norge» erkjente han at det blir rart å måtte kombinere sporten med småbarnslivet.

Det kan imidlertid se ut til at det blir mindre reise fremover grunnet coronaviruset som har satt en brems for kampene til 31-åringen.

Men når ting går tilbake til normalt igjen skal man ikke se bort fra at familien blir med på farten. Meek og kjæresten har nemlig tidligere fortalt til Se og Hør at det ikke har vært noe problem at yrket hans kommer med en god dose reising, da Skentos selv er godt reisevant.

- Jeg er jo vant til å reise fra før av, så hverdagen er ikke blitt så veldig annerledes, annet enn at han har en veldig spesiell jobb og trener mye.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer