Kylie Jenner:

Avslører babynavnet

Realitystjernen ble mamma igjen forrige uke.

NYBAKTE FORELDRE: Nå røper Kylie Jenner sønnens navn. Foto: Andy Kropa/Invision/AP, File/NTB
NYBAKTE FORELDRE: Nå røper Kylie Jenner sønnens navn. Foto: Andy Kropa/Invision/AP, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken avslørte Kylie Jenner (24) at hun og kjæresten Travis Scott (30) hadde blitt foreldre for andre gang.

Det gjorde hun ved å dele et bilde av en liten barnehånd, med bildeteksten «2/2/22» sammen med et blått hjerte.

Duoen har fra før av datteren Stormi, og det blå hjertet tok flere som et hint om at fireåringen har fått en lillebror.

Dette bekreftet også bestemor, Kris Jenner (66), kort tid senere ved å dele samme bilde av den nyfødte babyen med følgende tekst:

«Mitt vakre barnebarn. Gud er god», skrev hun etterfulgt av flere blå hjerter.

Nå, fem dager senere, annonserer sminkemogulen at sønnen har fått navnet Wolf Webster.

Avsløringen gjør hun på Instagram story fredag kveld.

Instagram/Kylie Jenner
Instagram/Kylie Jenner Vis mer

«Må være forsiktig»

Valget om å dele sønnens navn med resten av verden kommer dagen etter at bestemor, Caitlyn Jenner (72), kunne fortelle at hun har fått truffet familiens nye hjerteknuser.

- Jeg har møtt ham. Familien vokser. Kylie fikk sin lille gutt, røpet hun i et intervju med «Good Morning Britain», ifølge Page Six.

Det var også 72-åringen som i august skapte overskrifter da hun avslørte at sminkemogulen og rapperen ventet barn igjen.

- Jeg fant akkurat ut at det er en som har en bolle i ovnen. Ja, det fant jeg ut her om dagen. Så da blir det 19 barnebarn, fortalte hun i en live-sending på Facebook, ifølge People.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Denne gangen sørget derimot den stolte bestemoren for å vente med å uttale seg før 24-åringen selv hadde annonsert fødselen.

- Jeg må være veldig stille rundt dette. Jeg må være veldig sensitiv og veldig forsiktig når jeg snakker om familien. Men de har det fantastisk. Kylie har det bra. Alle har det fint, fortsatte hun i «Good Morning Britain»-intervjuet.

LES OGSÅ: - Herregud, så glad jeg er

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer