Hanneli Mustaparta:

Avslører babynavnet

Moteprofilen deler gladnyhet.

BABYLYKKE: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug ble foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug ble foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår kunne moteprofil og tidligere toppblogger Hanneli Mustaparta (38) og forloveden Stian Fintland Skaug dele en stor gladnyhet på Instagram. Da ble det kjent at paret ventet sitt andre barn.

- Vi gleder oss veldig til å bli tobarnsforeldre! Jeg kjenner jeg er spent på hvordan det blir å fordele oppmerksomheten min på to barn, og det å plutselig skulle sove mindre igjen. Samtidig så overgår kjærligheten man får for barna sine alle utfordringer på veien, som jeg skal prøve å huske på når det går en kule varmt, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Nå er imidlertid ventetiden over, og paret kan juble over å ha blitt foreldre for andre gang.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

«Velkommen til verden»

Nyheten deler Mustaparta på Instagram der hun ønsker velkommen til datteren, og samtidig røper navnet til deres nyfødte.

Under bildet av en smilende Mustaparta med den lille jenta sovende på brystet, skriver hun:

«Velkommen til verden lille Fia. Som hennes bror, ankom hun på den faktiske termindagen 30. august».

«Hun kastet ikke bort noens tid og var ute etter 35 minutter etter å ha ankommet sykehuset. Hjertene våre er fulle», fortsetter hun.

Moteprofilen benytter også anledningen til å takke sykehuset og jordmor for en formidabel innsats under fødselen. Fra før av har paret sønnen Ferdinand Mustaparta Skaug som kom til verden i 2019.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Selger luksushjemmet

I forkant av datterens ankomst ble det kjent at de nybakte tobarnsforeldrene skulle selge luksusleiligheten sin.

I slutten av august røpet nemlig Mustaparta at de er på flyttefot, og derfor selger drømmeleiligheten på Frogner. Det gjorde hun ved å dele bilder av hjemmet på Instagram.

«Vi selger drømmeleiligheten vår på Frogner, for vi har blitt anbefalt å ha hage når man plutselig skal ha to barn», skrev hun.

Til teksten delte hun som sagt en rekke bilder av luksusleiligheten, som ligger i fasjonable Thomas Heftyes gate.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

LES OGSÅ: - Blir godt for oss å komme oss videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer