Tiril Sjåstad Christiansen ble mamma:

Avslører babynavnet

Babylykke for «Farmen kjendis»-programlederen og forloveden Stian Lauritzen.

NYBAKTE FORELDRE: Programleder Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen har blitt foreldre til en jente. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Programleder Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen har blitt foreldre til en jente. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forloveden Stian Lauritzen (32) venter sitt første barn sammen.

For to måneder siden avslørte den kjente programlederen at de ventet en jente, og at terminen var 19. november. Nå er imidlertid ventetiden endelig over, og den lille jenta har meldt sin ankomst.

Det avslører hun i et innlegg på Instagram. Der avslører hun samtidig at den lille jenta kom til verden for en uke siden, og at hun har fått navnet Vega.

«Endelig var hun her, lille Vega. Vi nyter hvert eneste sekund med vår nye hjerteknuser som allerede er blitt en uke gammel! Klokka har vi for lengst slutte å se på mellom bæsjebleier, amming, gulping, soving og kos og verden utenfor våre fire vegger er nesten glemt», skriver hun i innlegget.

«Det er stort å bli mamma, og enda større å få dele det sammen med deg Stian», skriver hun også.

Også den nybakte pappaen har delt et innlegg av den lille.

«For en uke siden kom vår lille prinsesse Vega til verden. Jeg er så utrolig stolt og takknemlig for alt Tiril har måttet gå gjennom for at vi skulle få Vega til verden», skriver han blant annet.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen fortalte til Se og Hør at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Knirkefritt svangerskap

Da Se og Hør snakket med den nybakte mora ei knapp uke før termindatoen, kunne 25-åringen fortelle at svangerskapet hadde gått veldig bra.

- Svangerskapet har gått overraskende bra. Jeg hadde aldri trodd det skulle være så greit å være gravid. Det går helt strålende. Men jeg skal være ærlig og si at jeg gleder meg litt til at hun kommer ut, sa hun den gang.

Sjåstad Christiansen var også glad for at hun hadde sluppet unna de verste gravidplagene.

- Det er viktig å få fram at man kan gå gjennom et svangerskap uten de store plagene. Men jeg har hatt mye vann i beina, de er nesten sprengt. Det gjør ikke vondt, men jeg føler meg som en hvalross til tider. Men det har gått helt fint, sa 25-åringen.

SPENNENDE: Farmen kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen uttaler seg om den nye programlederkollegaen Mads Hansen i søsterprogrammet Farmen. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Mersmak

Den alltid så blide programlederen sa også at svangerskapet hadde gått svært fort, og priste seg lykkelig over at hun hadde levd tilnærmet som normalt mens hun gikk gravid.

- Det har gått så fort, det er ikke noe jeg ikke kan ha gjort fordi jeg har vært gravid. Det har gitt mersmak, jeg har vært veldig, veldig heldig, sa Sjåstad Christiansen til Se og Hør.

Den folkekjære programlederen kunne også avsløre at hun overhodet ikke grudde seg til fødselen.

- Folk må tro jeg er spinnvill, for jeg gleder meg helt sykt til fødselen. Jeg har vært med på fødselen til søsteren min, og det var helt fantastisk. Jeg ser på det som en utfordring jeg gleder meg til å oppleve. Det blir spennende, men sikkert vondt, forklarte Sjåstad Christiansen.

SEIER: Tiril Sjåstad Christiansen vant «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope Vis mer

Unikt navn

Programlederen avslørte også at de hadde navnet på barnet klart, uten at de ønsket å røpe det for omverden riktig enda.

Men 25-åringen kunne fortelle at navnet er av det unike slaget.

- Vi har ikke hatt så mange navn i loopen i løpet av graviditeten. Men vi hørte et navn i sommer, som vi aldri hadde hørt før. Det var veldig tilfeldig. Det er gøy med et navn som nesten ingen andre heter. Det er bare 120 mennesker som heter det i Norge, sa «Farmen»-profilen til Se og Hør.

Tiden før fødselen brukte Sjåstad Christiansen til håndarbeid.

- Nå går det i hekling og strikking. Jeg er helt håndarbeidsnerd, jeg har snart senebetennelse fordi jeg har strikket så mye. Jeg strikker babytøy og lager leker. Jeg har produsert nesten hele barnerommet, tror jeg.

LES OGSÅ: Avslører hva sønnen skal hete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer