Einar Tørnquist ble pappa igjen:

Avslører babynavnet

Deler den gledelige nyheten i podkasten.

FIKK SITT ANDRE BARN: Einar Tørnquist er blitt pappa for andre gang. Her sammen med podkast-makker Jan Thomas. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
FIKK SITT ANDRE BARN: Einar Tørnquist er blitt pappa for andre gang. Her sammen med podkast-makker Jan Thomas. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av februar kunne TV- og podkast-profil Einar Tørnquist (38) avsløre at han skulle bli pappa igjen. Det gjorde han i en episode av den populære podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som han har med kjendisstylisten Jan Thomas (53).

Det er også her han nå kan dele den store nyheten om at han er blitt pappa for andre gang.

Fra tidligere har han og samboeren Linn Bjørnsen datteren Solveig sammen. Hun kom til verden i mai for tre år siden.

TOBARNSFORELDRE: Einar Tørnquist og samboer Linn Bjørnsen har fått sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Einar Tørnquist og samboer Linn Bjørnsen har fått sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avslører navnet

I den splitter nye episoden, som har fått navnet «Lyden av Willy», spiller Tørnquist av en lyd hvor man hører den lille babyen.

- Det var pusten til en fem minutter gammel Willy, som ble født på onsdag forrige uke, forteller den ferske tobarnsfaren.

Videre kan han avsløre at tårene kom da den lille gutten kom til verden, og at han klippet navlestrengen.

Torsdag morgen har den ferske tobarnsfaren også delt et innlegg på Instagram, i form av et bilde av ham og sønnen fulgt av følgende tekst:

- Jeg og en baby av meg. Willy. Linn gjorde mesteparten av jobben, altså, men jeg stod og klappa ved siden av, og det er jo bedre enn ingenting! skriver han til innlegget.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Fikk en datter

TV-profilen ble for alvor kjent for det norske folk da han fikk sitt eget talkshow «Tørnquist Show» i 2012.

Siden den gang har det ballet på seg med tv, scene og ovennevnte podkast-format, som virkelig har truffet en nerve i det norske folket.

Før datteren Solveig kom til verden, uttalte 38-åringen han trolig ville bli en nokså avslappet far.

SATT UT: Einar Tørnquist blir svært overrasket av Solveig Kloppens toalettvaner. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg har et avslappet forhold til det å bli pappa. Jeg er ikke pappa nå, derfor er det ikke så lett å forholde seg til. Men jeg gleder meg veldig til hun skal komme i mai, delte han med VG i 2017.

Videre fortalte han at han prøvde å støtte samboeren under svangerskapet, men at han selv tenkte mest på alt det praktiske.

- Samboeren min liker å lese om babyer og se på barnetøy, mens jeg bare tenker praktisk. Sånn: Barnerommet er klart, alle stikkontakter er barnesikret, vi skal ha et sånt eller et sånt bilsete. Men jeg vet at jeg blir en konsekvent og forutsigbar far, sa han den gang.

LES OGSÅ: Slik reagerte eksen på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer