Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Avslører babynavnet

Bekrefter navnevalget på den lille gutten.

FORELDRE: Emil Hegle Svendsen (33) og Samantha Skogrand (29) ble foreldre til en liten gutt for tre uker siden. Nå avslører de babynavnet. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Emil Hegle Svendsen (33) og Samantha Skogrand (29) ble foreldre til en liten gutt for tre uker siden. Nå avslører de babynavnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre uker siden kom den gledelige nyheten om at tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33) og programleder Samantha Skogrand (29) var blitt foreldre til en liten gutt.

Det bekreftet Samantha selv på Instagram.

- 28.01.19. Den største dagen i vårt liv. Som vi har lengtet etter deg, skrev hun til et bilde av Emil som holder sin nyfødte sønn.

I podkasten hun har sammen med Jamina Blipp (31), «Babyboom», og i sosiale medier har Samantha delt åpenhjertig om forventningene til det å bli mor.

Røper sønnens navn

Nå har hun åpnet seg i podkasten om fødselshistorien sin, og deler også navnet på den lille gutten med lytterne sine.

- Han fikk navn fem dager etter at han ble født. Vi hadde fire navn på blokka, men da han kom ut var han en liten Magnus, så han heter Magnus, sier hun, og legger til:

- Han er en perfekt liten Magnus.

Enige om navnevalget

Jamina, som ble mor i november til en liten jente - som har fått navnet Noelle -sier i episoden at mange mener man får en følelse av hva barnet skal hete med én gang de får se den nyfødte.

Samantha, som på forhånd ikke trodde hun skulle få den følelsen, ble overrasket da hun oppdaget hvilket navn hun ville gi den lille gutten.

- Jeg trodde ikke på at jeg kom til å få den opplevelsen, men jeg tenkte sånn: «Det er en Magnus». Det var jo et av de fire navnene vi hadde, men jeg tenkte bare: «Det er ikke en Alfred, men det er en liten Magnus». Det var kanskje ikke nødvendigvis favoritten min.

Også den nybakte pappaen, Emil, var enig i navnevalget.

- Emil var enig. Han syns også at han er en Magnus, så det var koselig, sier hun i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med det nybakte foreldreparet, som ikke ønsker å kommentere ytterligere.

Klipp fra TVNorge-programmet «4 stjerners middag»: Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer Vis mer

Avslørte kjønnet

Det var i fjor sommer det ble kjent at paret ventet sitt første barn, da Emil selv bekreftet nyheten på Instagram.

«En fantastisk sommer er over, men jeg og Samantha Skogrand gleder oss nok enda mer til vinteren … Da blir vi foreldre for første gang», skrev han, etterfulgt av et hjerte.

Kort tid etter kunngjøringen, røpet Samantha Skogrand kjønnet på babyen i magen. Det gjorde hun under en direktesending på Radio 1, der hun jobber som programleder.

- Jeg venter en gutt, sprudlet hun på radioen.

Møttes på nettet

I januar 2014 kunne Se og Hør avsløre at programlederen og skiskytteren hadde blitt et par.

Et halvt år senere flyttet paret sammen på Vinderen i Oslo, og like før jul i 2016 gikk skiskytter-stjernen ned på kne.

KUNNE DU...?: Kristian Kjelling fikk spørsmål om han kunne se for seg en fremtid med Samantha Skogrand, hvis de begge var single. Det var bare et av flere pinlige spørsmål under løgndetektortesten i 4-stjerners middag. Video: TVNorge Vis mer Vis mer

Flere har tidligere hevdet at paret møttes da Skogrand jobbet som sportsanker i TV 2, men 29-åringen avfeide ryktene, og avslørte hvordan hun egentlig møtte sin utkårede.

- Jeg var ikke ute i felt da jeg jobbet som sportsanker, så vi hadde ikke mulighet til å møtes på den måten. Vi er litt moderne sånn sett og møttes på nett, via sosiale medier, fortalte hun til Dagbladet i 2017.

Ifølge Skogrand skal det ha vært skiskytterkjæresten som tok kontakt, men hun innrømmer at han ikke alltid er enig i det.

Fem år sammen

Paret feiret for øvrig fem år som kjærester for bare drøyt en måned siden.

«Tenk at et lite sveip til høyre kunne føre til noe så fint. I dag er det fem år siden han spurte om jeg ville være kjæresten hans. Angrer ikke ennå!» skrev Samantha Skogrand til en rekke bilder av de to, som hun delte med sine Instagram-følgere i midten av januar.

LES OGSÅ: - Hun kom inn i livet mitt da det begynte å butte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer