Avslører babynavnet

Skuespilleren Jeremy Renner ble far på skjærtorsdag.

HAR FÅTT EN DATTER: Jeremy Renner og kjæresten Sonni Pacheco har bekreftet at de har blitt foreldre til datteren Ava Berlin Renner. Foto: Stella Pictures
HAR FÅTT EN DATTER: Jeremy Renner og kjæresten Sonni Pacheco har bekreftet at de har blitt foreldre til datteren Ava Berlin Renner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO:   Skuespiller Jeremy Renner (42) ble tidligere i denne uken far for første gang. Nå avslører også Hollywood-kjekkasen navnet på sin nye datter. 

- Jeremy Renner og kjæresten Sonni Pacheco har bekreftet at de har blitt foreldre til datteren Ava Berlin Renner, skriver Renners representanter i en pressemelding, ifølge UsMagazine.

Ava ble født på skjærtorsdag, 28 mars.

- De er begge fra seg av begeistring. Både mor og datter har det bra, står det i pressemeldingen.

42-åringen er kjent fra filmer som «The Bourne Legacy» og «Mission: Impossible – Ghost Protocol», og 1.februar hadde hans siste film «Hansel & Gretel: Witch Hunters» premiere på norske kinoer.

Den er skrevet og regissert av norske Tommy Wirkola (33), kjent for blant annet «Kill Buljo»-filmene og «Død snø».

I april i fjor oppsto forøvrig et rykte om at 42-åringen er homofil - noe han benektet i et intervju med Hollywood Reporter en stund senere:

- Jeg vil holde privatlivet mitt for meg selv, men det er for faen ikke sant. Det spiller ingen rolle om folk snakker om sannheten eller ei, så lenge det omhandler privatlivet mitt er det ikke greit.

LES OGSÅ:  Gjorde eksdama gravid