Inger in Dubai:

Avslører babynavnene

Inger Houghton røper nå hva de nyfødte tvillingene skal hete.

BABYNAVN: Treningsinfluenseren Inger Hougton avslører nå hva tvillingene skal hete. Foto: Privat
BABYNAVN: Treningsinfluenseren Inger Hougton avslører nå hva tvillingene skal hete. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober kom nyheten om at Inger Houghton (35), også kjent som Inger in Dubai, og ektemannen Ian Houghton hadde fått sitt andre og tredje barn sammen.

Paret kunne nemlig da ønske tvillingbarna sine velkommen til verden, og ble med det trebarnsforeldre. Den gledelige nyheten delte de på Instagram.

«De er her», skrev hun til et bilde av seg selv og de to nyfødte babyene.

Den nybakte faren delte også den gledelige nyheten med følgerne sine i sosiale medier.

«De er endelig her. Babyene og mamma har det bra. La det nye kapittelet begynne», skrev han.

Avslører navnene

Frem til nå har det vært uvisst hva de nye familietilskuddene skulle hete, til tross for at bilder av dem er hyppig delt i sosiale medier. Det er imidlertid helt til nå, når de stolte foreldrene endelig kan røpe hvilke navn babyene har fått tildelt.

I et rykende ferskt innlegg på Instagram kan nemlig den stolte trebarnsmoren avsløre at babyene har fått navnene Leah og Jonathan. Det skriver hun til et bilde av tvillingene.

«Leah & Jonathan. 28.19.20», skriver hun til bildet, som på svært kort tid har fått over 16 000 likerklikk.

Plaget i svangerskapet

Gjennom svangerskapet har Inger ved flere anledninger delt både positive og mer utfordrende sider ved det å være gravid.

I slutten av september fortalte 35-åringen at hun ikke kunne huske at hun hadde så mange plager under sitt forrige svangerskap.

Den siste uken av dette svangerskapet fortalte hun at magen konstant gjorde vondt. Det ledet deretter til en dramatisk fødsel for å få de to barna ut i verden.

Det fortalte 35-åringen på Instagram kort tid etter fødselen. Da fortalte treningsinfluenseren at hun på et tidspunkt hadde så mye smerter at hun ringte sykehuset, og ble bedt om å komme på sjekk.

Blødninger

På sykehuset ble det slått fast at fødselen var i gang, og deretter skal det ha gått fort i svingene. Fire leger skal ha kommet inn i rommet, og Inger skal ha blitt fortalt at det måtte gjennomføres et haste-keisersnitt.

«Jeg var så redd, men kunne ikke gjøre annet enn å lukke øynene, folde hendene og be til gud om at babyene våre skulle være trygge».

Deretter ble hun lagt i narkose, og da hun våknet var det med tvillinger og ektemannen foran seg.

35-åringen hadde for tidlig morkakeløsning, noe som kan føre til oksygenmangel hos babyer og voldsomme blødninger hos mor. I innlegget la hun ikke skjul på at det tar tid å leges etter fødselen, både mentalt og fysisk.

«Såret er så smertefullt, og jeg føler meg svak, hjelpeløs og 'frarøvet' en fødsel jeg selv ønsket. Men de er her. Og de er friske», avsluttet hun innlegget med.

LES OGSÅ: Kritisert under graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer