«Pretty Little Liars»-stjernen:

Avslører babynavn

- Jeg er lei meg for alle jeg løy til.

ÅPNER OPP OM MAMMAROLLEN: Skuespiller Shay Mitchell ble mamma i oktober, og gir nå et innblikk i sitt nye liv. Foto: Splash News/NTB scanpix
ÅPNER OPP OM MAMMAROLLEN: Skuespiller Shay Mitchell ble mamma i oktober, og gir nå et innblikk i sitt nye liv. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer
Publisert

«Pretty Little Liars»-stjernen Shay Mitchell (32) og kjæresten Matte Babel (39) fikk sitt første barn for to uker siden, men har inntil nå holdt navnevalget skjult.

I et nytt intervju med Vogue forteller stjernen om mammalivet, og avslører samtidig navnet på sin nyfødte datter.

- Folk har spurt oss om vi har et navn, men vi har holdt det skjult. Jeg er lei meg for alle jeg løy til, sier Mitchell til magasinet, som også har publisert en rekke bilder av mor og datter.

Delte første babybilde

Mitchell elsker å reise, og har en egen YouTube-kanal dedisert til lidenskapen sin. Det er derfor ikke overraskende at datteren har fått navnet hun har fått.

- En venn av oss listet opp navn for datteren som hun fikk for ett og et halvt år siden. Så sa hun «Atlas», og jeg så på Matte, han så på meg, og jeg bare «herregud», forteller 32-åringen.

På Instagram har hun nå delt det første bildet av datteren, og avslører samtidig at hun har fått mellomnavnet «Noa».

- Bare så du vet det, søte jente - uansett hva du velger å gjøre i denne verden, uansett hvem du velger å elske, uansett hvor du velger å gå, så kommer jeg alltid til å være din største fan, skriver hun under bildet.

- Folk reagerte aggressivt

Selv om paret bare har vært foreldre i noen knappe uker, har de fått føle på mammapolitiets vrede. Mitchell forteller at flere av fansen kastet seg over tastaturet i sinne da hun og kjæresten dukket opp på rapperen Drakes 33 års bursdag i slutten av oktober.

BLEIEBRUKER: Skuespiller Shay Mitchell avslører bruk av bleie. Video: Shay Mitchell/Youtube Vis mer

- Det bekymrer meg at folk er så kjappe til å dømme andre bak skjermen, spesielt uten å sitte på fakta. Datteren min ble født for flere uker siden, og da jeg og Matte bestemte oss for å ta en kveld ute, som varte i én og en halv time, så overrasket det meg at folk valgte å reagere så aggressivt og anta det absolutt verste om oss og spesielt meg, forteller skuespilleren.

Mitchell har imidlertid valgt å ignorere de hatefulle meldingene.

- Det er fordi vi ikke kunne vært lykkeligere akkurat nå. For meg handler det om å gjøre akkurat det jeg føler er riktig for min familie.

Mitchell har tidligere åpnet seg om den tøffe fødselen som tok hele 33 timer. Hun fryktet også at det hele skulle gå galt etter å ha vært gjennom en spontanabort tidligere.

- Dette er definitivt den mest intense opplevelsen i livet mitt. Jeg og Matte er foreldre og jeg kan ikke tro det. Vi trodde at det å være gravide var en reise, men nå forstår jeg at vi så vidt har begynt, sa hun i en YouTube-video etter fødselen.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Babyboom i vennegjengen

For nesten nøyaktig ett år siden fikk «Pretty Little Liars»-kollegaen Troian Bellisario (34) og «Suits»-stjernen Patrick J. Adams (38) sitt første barn.

Bellisario og Mitchell utviklet et tett vennskap gjennom den populære TV-serien, og sistnevnte håper at døtrene deres kan gjøre det sammen.

- Det er morsomt at alle mine venner har fått små jenter. Da jeg fant ut av vi skulle ha vår, ble jeg veldig spent fordi vi er en tett gruppe med familier og forhåpentligvis vil våre døtre bli en annen liten tett gruppe med venner også, sier Mitchell.

LES OGSÅ: Bloggeren blødde nesten i hjel under sin forrige fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer