«Pretty Little Liars»-stjernen:

Avslører babynavn

- Jeg er lei meg for alle jeg løy til.

ÅPNER OPP OM MAMMAROLLEN: Skuespiller Shay Mitchell ble mamma i oktober, og gir nå et innblikk i sitt nye liv. Foto: Splash News/NTB scanpix
ÅPNER OPP OM MAMMAROLLEN: Skuespiller Shay Mitchell ble mamma i oktober, og gir nå et innblikk i sitt nye liv. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer
Publisert

«Pretty Little Liars»-stjernen Shay Mitchell (32) og kjæresten Matte Babel (39) fikk sitt første barn for to uker siden, men har inntil nå holdt navnevalget skjult.

I et nytt intervju med Vogue forteller stjernen om mammalivet, og avslører samtidig navnet på sin nyfødte datter.

- Folk har spurt oss om vi har et navn, men vi har holdt det skjult. Jeg er lei meg for alle jeg løy til, sier Mitchell til magasinet, som også har publisert en rekke bilder av mor og datter.

Delte første babybilde

Mitchell elsker å reise, og har en egen YouTube-kanal dedisert til lidenskapen sin. Det er derfor ikke overraskende at datteren har fått navnet hun har fått.

- En venn av oss listet opp navn for datteren som hun fikk for ett og et halvt år siden. Så sa hun «Atlas», og jeg så på Matte, han så på meg, og jeg bare «herregud», forteller 32-åringen.

På Instagram har hun nå delt det første bildet av datteren, og avslører samtidig at hun har fått mellomnavnet «Noa».

- Bare så du vet det, søte jente - uansett hva du velger å gjøre i denne verden, uansett hvem du velger å elske, uansett hvor du velger å gå, så kommer jeg alltid til å være din største fan, skriver hun under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer