Alec og Hilaria Baldwin:

Avslører babyens kjønn

- Jeg ønsker å gjøre det litt annerledes denne gangen.

STOR FAMILIE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin utvider familien nok en gang. Foto: Dia Dipasupil/ Getty Images/ NTB
STOR FAMILIE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin utvider familien nok en gang. Foto: Dia Dipasupil/ Getty Images/ NTB Vis mer
Publisert

Etter at Alec Baldwin (64) og Hilaria Baldwin (38) giftet seg i 2012, har barna kommet som perler på en snor. Datteren Carmen (8) kom ett år etter bryllupet etterfulgt av sønnene Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (1 1/2) og datteren Lucia (1).

I mars avslørte ekteparet at nok et barn, deres syvende, er på vei.

«Etter mange opp- og nedturer i løpet av de siste årene, har vi en spennende og stor overraskelse: Enda en Baldwinito kommer denne høsten. Vi var ganske sikre på at familien vår var komplett, så vi er ubeskrivelig lykkelige over denne overraskelsen», skrev Hilaria sammen med en video av øyeblikket de delte graviditeten med ungeflokken.

«Vår nye baby er et stort lyspunkt i livene våre. En velsignelse og en gave i en usikker tid. Jeg har savnet dere under pausen jeg har tatt fra sosiale medier... Nå er jeg tilbake og gleder meg til å fortsette å dele den ville reisen vi kaller "livet" med dere», sto det avslutningsvis.

Dødsulykke

Og det er ingen tvil om at graviditeten kom som et friskt pust for familien.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Gladnyheten ble nemlig kjent fem måneder etter at 64-åringen ved et uhell skjøt den 42 år gamle fotografen Halyna Hutchins. Hutchins døde som følge av skuddet.

Ulykken skjedde under innspillingen av westernfilmen «Rust» med et rekvisittvåpen som aldri skulle vært ladd, og i vinter saksøkte Hutchins familie Baldwin for hendelsen.

Skuespilleren har ikke lagt skjul på at dødsfallet har gått hardt innpå ham. Da han i februar ble intervjuet om tragedien for første gang, knakk han flere ganger sammen i gråt.

Røper kjønnet i søt video

Nå avslører Alec og Hilaria kjønnet på sitt ufødte barn. Fra før av har de altså fire gutter og to jenter sammen. I tillegg har filmstjernen også datteren Irealand Baldwin (26) fra ekteskapet med Kim Basinger (68).

«Det har alltid vært både morsomt og meningsfylt for meg å finne ut kjønnet på babyen min, men mens jeg vokser og lærer ønsker jeg å gjøre det litt annerledes denne gangen», forklarer Hilaria i teksten til en video for følgerne sine på Instagram.

«Hva vil gjøre babyen vår til en kjærlig, hel person? Hva betyr noe? Hva vil gjøre at de føler seg sett, fri og stolt? Kanskje ingenting vi kan definere. Vi kan bare veilede og oppmuntre sjelen deres, lytte og dele våre egne erfaringer og lære av dem mens vi ser på reisen deres. Vi kan gi dem et så godt liv vi har mulighet til å gi, men å oppdage sitt eget unike selv er opp til babyen vår», står det blant annet videre.

I videoen deler hun selv, ektemannen og barna ulike håp, ønsker, oppfordringer og råd til det kommende familiemedlemmet før de avslutningsvis avslører at det er en jente som skjuler seg i magen.

LES OGSÅ: - Babyen vår er en tøffing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer