Laura Prepon:

Avslører babyens kjønn

«That '70s show»-stjernen får en datter.

FÅR EN DATTER: Neste måned blir Laura Prepon og Ben Foster foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix
FÅR EN DATTER: Neste måned blir Laura Prepon og Ben Foster foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det har gått fort i svingene for skuespillerparet Laura Prepon (37) og Ben Foster (36).

Duoen ble kjærester for under ett år siden, tre måneder senere forlovet de seg, og i januar ble det kjent de at de ventet sitt første barn sammen.

Nå, en måned før termin, avslører Prepon, kjent fra serier som «That '70s show» og «Orange is the New Black», at hun skal bli mamma til en liten jente.

- Det er føles litt rart for graviditeten sniker seg liksom litt innpå deg, og plutselig er man åtte måneder på vei, fortalte hun til «LIVE With Kelly and Ryan», ifølge Us Weekly.

Deretter glapp babyens kjønn ut av henne.

- Så tenker man: «Gode Gud, nå må hun komme ut snart». Det føles så fantastisk å være gravid. Det er virkelig en velsignelse, strålte hun.

Saken fortsetter under bildet.

Family #that70sshow 💓💓

A post shared by Laura Prepon (@lauraprepon) on

Den vordende moren avslørte også at hun er fullstendig opphengt sandwich med pastrami-skinke, sylteagurk og sennep - en jødisk delikatesse hun spiste sammen med faren som ung.

- Det er så rart for jeg har ikke spist dette på flere år, men nå som jeg er gravid må jeg plutselig ha det hele tiden.

Selv om Prepon og Foster bare har vært kjærester et knapt år, så har de vært venner siden de var 18, skriver nettstedet.

Før vennskapet utviklet seg til kjærlighet var Foster, som er kjent fra filmer som «X-Men» og «Alpha Dog», forlovet med den 15 år eldre «House of Cards»-stjernen Robin Wright (51).

Find out why we hit the deck! June 9th @oitnb #alex #piper #season5

A post shared by Laura Prepon (@lauraprepon) on

Bodde på bordell

Laura slo gjennom i den populære TV-serien «That '70s show» i 1998, og har de siste årene gjort stor suksess som Alex Vause i «Orange is the New Black».

Før Prepon startet karrieren som skuespiller, var hun modell i en periode, og hun har tidligere fortalt at hun bare var 15 år da hun flyttet til Europa alene.

- Jeg bodde i Milano i ett år før jeg flyttet til London, Paris og Brasil. Det jeg ikke visste var at jeg faktisk bodde på et bordell i London, har hun sagt, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg trodde bare det var mange pene jenter der. Så innså jeg at hvert rom hadde et tema, og at de kunne leies for en uke eller en time av gangen. Da tenkte jeg: «Ok. Dette er ganske interessant».

I kveld, fredag 9. juni, har sesong 5 av «Orange is the New Black» premiere på Netflix.

Se traileren her:

LES OGSÅ: - Forholdet deres er veldig giftig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer