Avslører babyens kjønn

Flere kilder røper om Jessica Simpson venter en jente eller en gutt - og historien bak navnevalget.

VENTER EN GUTT: Ifølge flere av Life&Style's kilder venter Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson en liten gutt. Fra før av er stjerneparet foreldre til datteren Maxwell Drew. Her er de vordende tobarnsforeldrene avbildet ved restauranten The Ivy i  Foto: All Over Press
VENTER EN GUTT: Ifølge flere av Life&Style's kilder venter Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson en liten gutt. Fra før av er stjerneparet foreldre til datteren Maxwell Drew. Her er de vordende tobarnsforeldrene avbildet ved restauranten The Ivy i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist og Designer Jessica Simpson (32) venter for tiden sitt annet barn, og en drøy uke etter at babynavnet angivelig ble kjent kommer flere avsløringer.  

Til Life&Style forteller flere kilder at blondinen og forloveden Eric Johnson (33) skal bli foreldre til en liten gutt.

- Jessica venter en gutt og de skal kalle ham Ace eller Acy, sier en kilde nær paret til magasinet.

Begrunnelsen for navnevalget skal være at den vordende tobarnsmoren ønsker å hylle sin bestefar på morssiden, Acy Edward Drew, som hun alltid har hatt et nært forhold til.

- Bestefaren hennes er svært beæret. Jessica og Eric har enna ikke bestemt seg for mellomnavn, men de vil at det skal være bibelsk. Hun er religiøs og elsker tanken på det, fortsetter kilden.

«Fashion Star»-mentoren og forloveden er fra før av foreldre til datteren Maxwell Drew (10 mnd.), som kom til verden i mai 2012.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth rammet av sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer