Nytt TV-drama:

Avslører avtalt spill

- En flau fadese, forteller den tapende tvekampduellanten. OBS. Spoiler.

TÅRER: Det ble en tårefull avskjed etter dagens tvekamp på «Farmen». Video: TV 2/Rød Løper. Vis mer
Publisert

Den sjuende «Farmen»-uka er ved veis ende, og søndag var det Stine Engen (42) som måtte gi tapt i grenen øksekast mot sin gode venninne Bente Rabba (54).

- En flau fadese, sier Engen til Se og Hør etter å ha tapt kampen med sifrene 3-0.

Men alt var kanskje ikke helt som det framsto på TV.

- Sa jeg ville stikke

Forrige søndag var det Lyngen-ordfører Dan Håvard Johnsen (54) som måtte forlate programmet etter at han hadde blitt valgt til førstekjempe av nettopp Bente Rabba. Den gangen sa Rabba, på tinget og på spørsmål fra programleder Niklas Baarli (33), dette om hvorfor hun valgte en guttekamp:

- Jeg var klar på jentekamp inntil en halvtime før jeg måtte bestemme meg. Men så skjedde noe som gjorde at jeg endret mening, sa hun - uten å ville utdype.

Episoden «Farmen»-deltakeren siktet til var nemlig en del av spillet for å bryte opp alliansen mellom Johnsen og denne ukens storbonde, Ivana Miric (28), forteller Engen til Se og Hør.

- Jeg gikk til tvekampen og visste at Bente skulle vinne. Det var noe vi hadde avtalt før det startet, noe vi egentlig avtalte den uka Dan Håvard ble valgt til førstekjempe, røper hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer