Avslører at hun har tvangslidelser

- Jeg er for kontrollerende når det gjelder alt, sier «Les Miserables»-stjernen.

AKTUELLE PÅ LERRETET: I «Les Miserables» spiller Amanda mot store navn som Russell Crowe, Anne Hathaway og Hugh Jackman. Foto: Fame Flynet
AKTUELLE PÅ LERRETET: I «Les Miserables» spiller Amanda mot store navn som Russell Crowe, Anne Hathaway og Hugh Jackman. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre Hollywood-skuespilleren Amanda Seyfried (27) er for tiden aktuell med storsatsingen «Les Miserables».

Mens motspilleren hennes Anne Hathaway (30) har avslørt at hun ikke spiste på 13 dager for å bli tynn nok til rollen i filmen, innrømmer Seyfried at hun har hatt sine egne ting å stri med på det private plan. 

- Jeg er for kontrollerende når det gjelder alt. Derfor tar jeg Lexapro. Det er for tvangslidelser. Jeg føler ikke at jeg sliter med det. Jeg tror tvangslidelsene er en del av meg og beskytter meg. I jobben min bruker jeg det på en positiv måte, sier hun i et intervju med InStyle.

Til bladet snakker hun også om da hun i 2010 spilte mot kjekkasen Channing Tatum (32), som nylig ble kåret til verdens mest sexy mann, i filmen «Dear John». 

- Han var fantastisk å jobbe med. Han er en superstjerne. Alle vil ha sex med han, men den eneste han vil ha sex med er kona Jenna. Og han er den mest trofaste ektemannen jeg vet om

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.


LES OGSÅ: Ble forlatt av moren som 8-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer