Demi Lovato vil date både menn og kvinner:

Avslører at hun er åpen for å date jenter

Hollywood-stjernen mener hun kan finne kjærligheten uavhengig av kjønn.

<p>LEVER SINGELLIVET: Artist Demi Lovato omtaler seg selv som «flytende» når det kommer til kjærlighetslivet. Foto: Splash News/ NTB scanpix</p>

LEVER SINGELLIVET: Artist Demi Lovato omtaler seg selv som «flytende» når det kommer til kjærlighetslivet. Foto: Splash News/ NTB scanpix

Vis mer

(Se og hør): Kjærlighetslivet til sangfuglen Demi Lovato (25) har fått mye oppmerksomhet i pressen.

I seks år var hun kjæreste med «That 70's Show»-stjernen, Wilmer Valderrama (38), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

«Det var en vanskelig beslutning for begge to, men vi har innsett at vi har det bedre sammen som kun venner. Vi vil alltid støtte hverandre,» delte hun blant annet i et Instagram-innlegg den gang.

Kort tid senere fant de seg begge nye kjærester på hver sin kant.

Kan date jenter

Lovato innledet først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (33) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (32).

Men siden mai i fjor har hun vært singel, og nå avslører den mørke skjønnheten at hun gjerne kan date jenter.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, forteller hun åpenhjertig til magasinet InStyle, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

EKS: I mange år var Lovato kjæreste med skuespilleren Wilmer Valderrama. Her sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i februar 2016. Fire måneder senere gjorde de det slutt. Foto: NTB Scanpix
EKS: I mange år var Lovato kjæreste med skuespilleren Wilmer Valderrama. Her sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i februar 2016. Fire måneder senere gjorde de det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trives som singel

Og «Confident»-sangeren er ikke redd for å ta kontakt med dem hun liker.

- Det er vanligvis jeg som tar første skritt. Det er alltid jeg som sier: «La meg få nummeret ditt» eller sender en privat melding til dem på Instagram.

Men Demi har ingen hast med å finne seg en ny kjæreste. Hun synes nemlig det er helt greit å ha litt tid for seg selv.

- Jeg lider ikke av å være alene. I mange år var jeg i forhold og jeg lærte ingenting om meg selv. Nå lærer jeg hva jeg liker, hva jeg trenger og hva jeg vil ha, forklarer hun videre til bladet, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Åpen om problemene

Den talentfulle artisten har tidligere vært åpen om sin kamp mot rusavhengighet, selvskading og spiseforstyrrelser.

Lovato har blant annet avslørt at hun daglig kjemper for å holde seg edru, samt at hun trodde at hun skulle være død før hun fylte 21.

- Det er viktig å jobbe med min fysiske helse, men også min mentale helse. Jeg går i terapi to ganger i uken, jeg går på medisiner, på AA-møter og jeg jobber hardt i treningsstudio. Det handler om prioriteringer, delte hun med Us Weekly i høst.

Grunnen til at 25-åringen har valgt å være åpen om sine personlige utfordringer er i håp om å kunne være den rollemodellen hun selv manglet da hun vokste opp.

ELSKER SEG SELV: Demi Lovato fortalte denne uken på Ellen DeGeneres at hun er ferdig med å bry seg om hva folk måtte mene om bildene hun poster i sosiale medier. Video: Biler med tillatelse fra TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Nå skilles skandaleparet