GODT GIFT: Siden 2007 har Justin Timberlake vært kjæreste med skuespiller-kollega Jessica Biel. De har også en sønn sammen. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Siden 2007 har Justin Timberlake vært kjæreste med skuespiller-kollega Jessica Biel. De har også en sønn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Timberlake:

Avslører at han «hooket»med en «Spice Girl»

Popstjernen møtte jentene for første gang helt tilfeldig i Tyskland.

Publisert

(Se og Hør): På midten av 90-tallet slo både boybandet «NSYNC» og jentegruppa «Spice Girls» gjennom med et brak.

Låter som «I Want You Back» og «Wannabe» herjet hitlistene og gjorde dem alle til verdensstjerner.

Nå avslører Justin Timberlake (37), som var frontfiguren i «NSYNC», at han hadde en fling med en av jentene i «Spice Girls» - som bestod av Victoria Beckham (44), Emma Bunton (42), Geri Halliwell (45), Mel Chisholm (44) og Mel Brown (42).

Mandag gjestet Timberlake «The Ellen Show» sammen med sine tidligere bandkollegaer JC Chasez (41), Chris Kirkpatrick (46), Joey Fatone (41) og Lance Bass (38).

Programleder Ellen DeGeneres (60) elsker å finne på sprell og moro i studio, og fikk denne gangen gjestene med på en runde av leken «Never Have I Ever» - eller på norsk «Jeg har aldri».

Saken fortsetter nedenfor.

I showed @NSYNC some of my favorite '90s outfits they wore.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Komikeren delte ut to skilt til hver av guttene, som leste «Jeg har» og «Jeg har aldri». Deretter fyrte hun løs med intime spørsmål hvor alle måtte holde opp skiltet som stemte for dem.

Første spørsmål lød: «Jeg har aldri «hooket» opp med noen som er dobbelt så gammel som meg». Her måtte både Chris og Joey løfte «Jeg har»-skiltet, ifølge E! News.com.

Så fortsatte hun med «Jeg har aldri «hooket» med en Spice Girl». Mens alle var raske til å vise frem «Jeg har aldri»-skiltet, dro Timberlake lenge ut tiden før DeGeneres hjalp ham å svare «Jeg har».

- Hvorfor handler hvert spørsmål om vi har hooket med noen, undret Justin, ifølge Contactmusic.com.

Saken forsetter under bildet.

ENORMT POPULÆRE: Spice Girls ble stjerner over natten og tjente seg søkkrike på suksessen. Bildet er fra 1996. Foto: NTB Scanpix.
ENORMT POPULÆRE: Spice Girls ble stjerner over natten og tjente seg søkkrike på suksessen. Bildet er fra 1996. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Møttes på en flyplass

Popstjernen, som i dag er lykkelig gift med Hollywood-stjernen Jessica Biel (36), avslørte derimot ikke hvem av de fem jentene han hadde havnet i seng med.

E! News virker å holde en knapp på at Emma Bunton er Timberlakes hemmelige «Spice Girl»-fling.

Da hun i fjor ble spurt av magasinet Grazia om romanseryktene mellom henne og Justin, svarte hun nemlig: «Ingen kommentar» før hun begynte å le, skriver nettstedet.

Victoria Beckham har tidligere avslørt hvordan hun og jentene første gang møtte NSYNC.

- Vi var i Tyskland alle fem og satt på en flyplass da en gutt kom bort til oss og sa: «Hei, jeg spiller i et band sammen med kompisene mine. Kan vi synge for dere?» Så stod de der og sang, og de var skikkelig flinke! Og det var altså NSYNC og Justin Timberlake. De fikk oss til å holde kjeft fordi de var så talentfulle, fortalte hun i et intervju med James Corden i fjor, ifølge Contactmusic.com.

Sommeren for tre år siden delte Lance Bass et minne fra samme episode på Instagram.

«Throwback til den dagen vi møtte Spice Girls i 1996. Vi hadde begge nettopp gitt ut våre første singler (Wanna Be/I Want You Back) og ingen på flyplassen visste hvem noen av oss var,» skrev han sammen med dette morsomme bildet:

LES OGSÅ: - Dette må være tidenes «Allsang»-signering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer