Avslører at han har kjæreste igjen

- Jeg tror dere vet hvem det er, sier Didrik Solli-Tangen. Se video!

<strong>ALLSANG PÅ GRENSEN:</strong> Didrik Solli-Tangen sang duett med sin gode venn Alexander Rybak under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden onsdag kveld. Torsdag kan du se det på TV. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
ALLSANG PÅ GRENSEN: Didrik Solli-Tangen sang duett med sin gode venn Alexander Rybak under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden onsdag kveld. Torsdag kan du se det på TV. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Didrik Solli-Tangen på «Allsang»-innspilling nederst i saken!

SEHER.NO: Skiens-gutten Didrik Solli-Tangen ble allemannseie da han i februar i fjor stakk av med seieren i MGP med låta «My heart is yours». Siden den gang har han gitt ut sitt første album og deltatt på en rekke TV-innspillinger.

Onsdag kveld var Didrik en av artistene i sesongens andre «Allsang på grensen» fra Fredriksten festning i Halden, der artistens gode venn Alexander Rybak gjorde sin programlederdebut.

Og fjorårets MGP-vinner var godt fornøyd med egen opptreden etter innspilling.

- Det var helt utrolig. I dag stemte alt. Det var været, gode musikere, publikum og alt var veldig bra, så det var utrolig moro, sier Didrik til Seher.no.


Under TV-innspillingen ble Didrik intervjuet at s in gode venn Alexander Rybak, som spurte om han skulle sjekke damer i sommer. Det blir det neppe noe av. Didrik kan nemlig avsløre overfor Seher.no at han ikke er singel lenger.

- Nei, du. Jeg har kjæreste. Så sånn er det, sier Didrik til Seher.no.

Etter at spekulasjonene hadde pågått i lang tid ble det november i fjor kjent at Didrik var sammen med tidligere medstudent ved Barratt Due Musikkinstitutt, Benedicte Årving. Men bare to måneder senere meldte Se og Hør at paret hadde gått hvert til sitt.

- Jeg tror dere vet hvem det er, egentlig, hvis dere tenker dere litt om, sier Didrik hemmelighetsfullt til Seher.no.


Så kanskje har de to funnet tilbake til hverandre igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Didrik Solli-Tangen er singel igjen 

Se Didrik på «Allsang»-innspilling her:


[obj:media:9806]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer