Denise Richards:

Avslører at datteren har spesielle behov

- Jeg lærer hver dag fordi det finnes egentlig ikke en riktig retning å ta i akkurat hennes tilfelle.

TREBARNSMOR: Skuespilleren Denise Richards har døtrene Sam, Lola og Eloise. Foto: NTB Scanpix/Instagram
TREBARNSMOR: Skuespilleren Denise Richards har døtrene Sam, Lola og Eloise. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Denise Richards (47) har hatt en suksessfull karriere både på film og TV, og er nå aktuell som det nyeste medlemmet av reality-serien «Real Housewives of Beverly Hills». Men for Denise er det uten tvil rollen som mamma som er det aller viktigste i livet hennes.

Fra det svært turbulente ekteskapet med Golden Globe-vinneren Charlie Sheen (53), har hun døtrene Sam (14) og Lola (13). I 2011 adopterte den tidligere modellen også datteren Eloise (7) som alenemor.

- Jeg er mest stolt over å oppdra barna mine, spesielt i en tid som er veldig ulik den jeg selv vokste opp i, forteller hun til People.

Videre avslører Richards at yngstedatteren, Eloise, sliter med mange utfordringer.

Saken fortsetter nedenfor.

- Kan bare si en håndfull ord

Denise forklarer at 7-åringen har en rekke spesielle behov, og at en kromosomfeil har gjort at hun utvikler seg senere enn andre barn.

- Det tok veldig lang tid før hun kunne sitte på egenhånd, og hun begynte ikke å gå før hun var to år - og da ved hjelp av fysioterapi.

For to og et halvt år siden fikk Eloise den sjeldne diagnosen «Chromosomal Deletion Syndromes», som betyr at hun mangler deler av kromosomer.

- Hun kan bare si en håndfull med ord. Det er stunder det føles som hun er hennes alder når det gjelder hva hun forstår, mens andre ganger føles det som om hun er en treåring følelsesmessig. Det har vært utfordrende. Jeg lærer hver dag fordi det finnes egentlig ikke en riktig retning å ta i akkurat hennes tilfelle, forteller hun til People.

Trebarnsmoren er likevel optimistisk med tanke på datterens fremtid.

- Hvert eneste barn er forskjellig. Man tar vare på barna sine uansett hva som skjer med dem. Jeg vet ikke om Eloise noen gang kommer til å snakke slik som andre barn, men som forelder ønsker man det beste for barnet sitt og gjør det som må til.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My baby's first day of kindergarten!!! #eloise

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Giftet seg med sitt livs kjærlighet

I september kom den hyggelige nyheten om at den tidligere Bond-piken hadde giftet seg med skuespilleren Aaron Phypers.

Bryllupet stod bare to dager etter at duoen bekreftet at de var forlovet.

Seremonien fant sted i Malibu i Los Angeles, med parets nærmeste som tilskuere.

- Denise og Aaron ville bare ha en liten gruppe til stede i bryllupet. De har begge vært gift tidligere og denne gangen ville de gjøre det foran menneskene som er viktigst i livene deres, sa en kilde til People i høst.

- Jeg er så glad over å ha giftet meg med mitt livs store kjærlighet, har Richards selv sagt om giftemålet til nettstedet Bravo's The Daily Dish.

Hun deler også titt og ofte bilder av seg selv og ektemannen, med søte kjærlighetserklæringer, på sosiale medier:

Bryllupsnyheten kom bare en måned etter at Aaron Phypers skilsmisse fra «Frustrerte fruer»-stjernen Nicollette Sheridan (55) ble fullført. Duoen giftet seg i desember 2015 og separerte seg bare seks måneder senere.

Richards var som kjent på sin side var gift med den skandaløse «Two and a half Men»-stjernen Charlie Sheen fra 2002 til 2006.

Selv om duoen gikk gjennom en svært offentlig skittentøysvask i forbindelse med bruddet, har Sheen kommet med sine lykkeønskninger til eksen.

- Han ønsker både Richard og hennes nye ektemann lykke, delte en talsperson for stjernen overfor Entertainment Tonight etter bryllupet.

Saken fortsetter under bildet.

EKSMANNEN: Denise Richards og Charlie Sheen var gift i tre år, og bruddet var alt annet enn dramafritt. Foto: NTB Scanpix
EKSMANNEN: Denise Richards og Charlie Sheen var gift i tre år, og bruddet var alt annet enn dramafritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dramatisk brudd

Denise Richards og Sheen giftet seg to år etter at de spilte sammen i tv-serien «Spin City». Etter at forholdet tok slutt har eks-paret hatt sitt å stri med, mye som følge av Sheens turbulente forhold til rus, noe som også til sist kostet han jobben i tv-serien «Two and a Half Men».

I 2011 vakte det tidligere ekteparet oppmerksomhet i pressen, da Sheen på Twitter kalte Richards for en «forræder», «taperhore» og en «hundetyv».

Bakgrunnen skal ha vært at «Starship Troopers»-stjernen hentet tilbake to hunder hun hadde latt bo hos eksmannen etter skilsmissen.

Etter at han sto fram som hiv-smittet i 2015, har også eksparet slitt med økonomiske utfordringer for deres felles barn. Dette skal også ha tært på forholdet mellom det tidligere ekteparet.

I 2016 solgte Sheen huset, hvor Richards og døtrene har bodd etter skilsmissen.

Ifølge rettsdokumenter nettstedet Radar Online innhentet, førte salget til at Richards saksøkte eksmannen for 61 millioner kroner, da hun hevdet huset var tilknyttet et fond som skulle sikre døtrenes framtid.

Tidligere konflikter til side, eks-paret skal i dag angivelig være gode venner.

LES OGSÅ: Bildene av mor og datter skaper forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer