Charlize Theron:

Avslører at datteren er transperson

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også.

TOBARNSMOR: Charlize Theron letter på sløret om barna sine. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Charlize Theron letter på sløret om barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden gikk skuespiller Charlize Theron (43) ut og uttalte at hun er sjokkerende tilgjengelig, med andre ord ledig på markedet og singel. Samtidig avkreftet hun romanseryktene som har versert om henne og Brad Pitt (55) de siste månedene.

I et nytt intervju med den britiske tabloidavisen Daily Mail, skaper hun nok en gang overskrifter. Denne gangen med en personlig avsløring om et av barna sine. Hun har nemlig barna Jackson (7) og August (3), som hun adopterte i henholdvis 2012 og 2015.

Da Jackson ble en del av familien for syv år siden, introduserte skuespilleren ham til verden som en gutt. Nå forteller 43-åringen at Jackson er transkjønnet, og at syvåringen oppdras som jente, skriver irske Independent.

MED MAMMA PÅ TUR: Charlize med barna på et marked i mars. Foto: NTB Scanpix
MED MAMMA PÅ TUR: Charlize med barna på et marked i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjør alt i sin makt for barna

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også. Helt til hun så på meg da hun var tre og sa «jeg er ikke en gutt», forteller skuespilleren, og legger til at hun nå har to nydelige døtre som hun vil beskytte og se utvikle seg.

- De ble født som de er, og akkurat hvor i verden de begge finner seg selv og hvem de vil være, er ikke opp til meg å bestemme, fortsetter hun.

Stjernen forteller at hennes jobb som forelder er å støtte barna, gi dem kjærlighet og sørge for at de har alt de trenger for å kunne være den de ønsker å være. Videre skal hun gjøre alt i sin makt for at de lykkes, sier 43-åringen.

I dag er Oscar-vinneren alenemor til de to jentene, og i fjor fortalte hun, ifølge Contact Music, at hun endelig var klar for å finne kjærligheten igjen.

- Jeg hadde absolutt ingen interesse av å date de første årene da barna mine var små. Det var ikke et vanskelig valg engang. Både kroppen min og sinnet mitt var 100 prosent fornøyd med å være mamma.

- Men så ... Så forandret det seg på en måte. Min yngste fyller snart tre år og jeg begynner å føle at «Ok, nå er vi ferdige med bleier og sånn. Men jeg er veldig lykkelig».

NETTHETS: Emma Ellingsen er nominert til "Årets influencer" og har vært åpen om det å være født i feil kropp. Vis mer Vis mer

Seriøse forhold

Tidligere denne måneden lettet hun også på sløret om hvordan det egentlig står til på kjærlighetsfronten nå.

- Jeg har vært singel i ti år. Nå må noen snart gro seg et par baller og be meg ut, delte hun ifølge Contact Music, og innrømmet:

- Jeg er sjokkerende tilgjengelig.

Det siste seriøse forholdet Charlize hadde, var med den 15 år eldre Hollywood-stjernen Sean Penn (58). Selv om «Monster»-stjernen overdrev da hun uttalte at hun har vært singel i ti år, er det altså en god stund siden forholdet til Penn tok slutt.

Paret var venner i flere år før det hele utviklet seg til romanse i 2013. Året etter forlovet de seg under en romantisk ferietur til Paris, før de gikk hver til sitt i 2015.

Da de to eksene var til stede under filmfestivalen i Cannes i 2016, et knapt år etter bruddet, så det ut til å være kjølig stemning mellom dem. Kanskje Theron altså kom med et stikk mot eksen da hun omtalte seg selv som «singel i ti år» overfor Entertainment Tonight.

Vis mer

43-åringen har også et ni år langt forhold til skuespilleren Stuart Townsend (46) bak seg. De brøt med hverandre i 2010.

I januar gikk det også rykter om at det var et nytt stjernepar som hadde funnet kjærligheten i Hollywood. Nemlig Charlize Theron og Brad Pitt.

Kort tid etterpå meldte People derimot at det ikke skal være noe romantisk mellom de to talentfulle skuespillerne.

- For omtrent seks måneder siden gjorde de en innspilling sammen. De har ikke vært sammen i det siste, og de har heller aldri datet. Meldingene om at de har noe på gang, er falske, hevdet en kilde tett på paret til nettstedet.

LES OGSÅ: - Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer