Khloé Kardashian:

Avslører assistentjobb

Realitystjernen røper at hun har jobbet for barndomsvenninne.

ASSISTENT: I en ny podkastepisode forteller Khloé Kardashian om tiden før realitysuksessen «Keeping up with the Kardashians». Her sammen med Nicole Richie - som hun en periode var assistent for - i 2011. Foto: BDG/ REX/ NTB
ASSISTENT: I en ny podkastepisode forteller Khloé Kardashian om tiden før realitysuksessen «Keeping up with the Kardashians». Her sammen med Nicole Richie - som hun en periode var assistent for - i 2011. Foto: BDG/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som «Keeping up with the Kardashians» snart går mot sin siste sesong, åpner Khloé Kardashian (36) opp om sin tid før den store reality-suksessen.

Good American-gründeren forteller om sin tidligere assistentjobb i den nyeste episoden av podkasten «Emergency Contact», sammen med sin venninne Malika Haqq (37).

Hun var nemlig assistent for ingen ringere enn Nicole Richie (39) før realityserien tok av.

SLUTT: Talkshow-verten Trish Regan kom med noen oppsiktsvekkende uttalelser om Corona-viruset på direkten. Det var noe av det siste hun gjorde i jobben sin. Video: Rød Løper Vis mer

Hun kommer inn på temaet idet hun forklarer om sitt første møte med podkastens vert, Simon Huck (36).

- Jeg var Nicole Richies assistent, og du var Jonathan Chebans (en god venn av Kim Kardashian, journ.anm.) assistent, forklarer Kardashian.

Hun spøker også med hvor mye utseendet hennes - som stadig skaper overskrifter - har forandret seg siden den gang:

- Vi møttes for sånn fem ansikter siden. Jeg vet ikke om du husker meg fordi det var så mange ansikter siden, sier realitystjernen til Huck.

Deriblant TooFab har omtalt podkastepisoden.

Barndomsvenninner

Kardashian forklarer videre at Richie er en barndomsvenninne, og at hun «trengte litt hjelp» på den tiden. Som barn gikk de på samme skole, og de var veldig nær hverandre opp gjennom oppveksten.

- Hun var en av mine bestevenner i oppveksten og vi sto hverandre veldig, veldig nær, sier «KUWTK»-stjernen i podkasten.

Hun forklarer at hun fikk jobben på den tiden da Nicole Richie var med i realityserien «The Simple Life» sammen med Paris Hilton (39).

ENKELT LIV: Kjendisdøtrene Paris Hilton og Nicole Richie prøvde i serien «The Simple Life» å jobbe og leve som arbeiderklassen. Foto: All Over Press
ENKELT LIV: Kjendisdøtrene Paris Hilton og Nicole Richie prøvde i serien «The Simple Life» å jobbe og leve som arbeiderklassen. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg tror det var mot slutten av «The Simple Life» - hun trengte bare litt hjelp og jeg trengte en jobb, forklarer Kardashian.

Hun husker ikke helt hvilket år hun var Richies assistent, men påpeker at assistentjobben ikke varte så altfor lenge.

Planla ikke reality-karrieren

I podkastepisoden deler også stjernen detaljer fra da «Keeping up with the Kardahians»-suksessen begynte. Hun innrømmer at hun aldri hadde tenkt over det å delta i en realityserie før oppstarten av «KUWTK».

- Jeg tenkte ikke på det, og jeg tror det er det fine med det, sier den yngste Kardashian-søsteren.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

De eldre søstrene hennes, Kourtney (41) og Kim Kardashian (39), hadde tidligere erfaringer med reality. Førstnevnte deltok i realityserien «Filthy Rich: Cattle Drive» (2005), mens Kim faktisk dukket opp som assistenten til Paris i flere episoder av «The Simple Life».

- Trodde ikke serien kom til å vare

Khloé Kardashian forklarer i podkasten at det var lite press og forventninger tilknyttet familiens realityserie, ettersom de ikke trodde at serien kom til å bli noe stort.

- Vi ble fortalt at vi var en «show filler», og at vi ikke skulle bli altfor komfortable, forteller hun om begynnelsen av serien.

Da podkast-verten spør om øyeblikket de innså at serien var et «kulturfenomen», svarer Kardashian at det var etter sesong 3 - da hun og Kourtney spilte inn spinoff-serien «Kourtney and Khloé Take Miami». Det var på dette tidspunktet de begynte å merke trykket fra paparazzifotografer og fans, forteller hun.

SISTE SESONG: Realityserien «Keeping up with the Kardashians» har hatt hele 19 sesonger gjennom 14 år. Tidlig 2021 kommer den tjuende og siste sesongen. Foto: AP Photo/ Matt Sayles/ NTB
SISTE SESONG: Realityserien «Keeping up with the Kardashians» har hatt hele 19 sesonger gjennom 14 år. Tidlig 2021 kommer den tjuende og siste sesongen. Foto: AP Photo/ Matt Sayles/ NTB Vis mer

Oppgjør med kritikken

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-klanen er glad i å endre på sitt ytre, men i det siste har Khloé Kardashian fått høre fra fansen at hun er helt ugjenkjennelig.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Realitystjernen har fått mye netthets for hvordan hun velger å sminke seg og retusjere bildene sine, og har blant annet blitt anklaget for å etterligne Beyoncé (39) i en ny reklamekampanje.

«Ny måned, nytt fjes» skriver en Twitter-bruker om Kardashians utseende nylig.

«Beyoncé cosplay» omtaler nettstedet Insider det som. Hun blir dermed også anklaget for såkalt «black-fishing», et begrep som omhandler hvite kvinner som forsøker å endre utseendet sitt i retning av mer afrikansk herkomst.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Men dette er ikke første gang hun blir anklaget for å se ut som en annen person. På et Instagram-bilde sammen med datteren True (2), lurer fansen på hvem som sitter ved siden av toåringen.

View this post on Instagram

Me and my bunny 🐰

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

36-åringen har ikke uttalt seg direkte om kritikken, men denne meldingen hun har skrevet på Twitter er muligens rettet mot dem som kritiserer henne over en lav sko. Til sine 28 millioner følgere skriver realitystjernen:

«Jeg kommer aldri til å forstå hvor kjedsomme eller ulykkelige noen mennesker kan være. Jeg ville aldri ha kommentert noe om det ikke var positivt. Jeg tror på å løfte opp og komplimentere hverandre», skriver hun, og fortsetter:

«Hvem har tid, liksom? Tid er dyrebart. Jeg velger å bruke det på lykkelige ting», skriver stjernen.

LES OGSÅ: Her blir Khloé avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer