Avslører Ashton og Milas bryllupsreise

Stjerneparet sjekket inn i nasjonalparken Yosemite etter å ha ankommet i bobil.

NYTER NATUREN: Stjerneparet Ashton Kutcher og Mila Kunis foretrekker å holde en lav profil, og de to ser ut til å ha planlagt bryllupsmarkeringen sin slik at den skulle bli mest mulig privat. De skal ha ankommet Ahwahnee Hotel i Yosemite nasjonalpark (t.h) i egen bobil. Foto: NTB Scanpix
NYTER NATUREN: Stjerneparet Ashton Kutcher og Mila Kunis foretrekker å holde en lav profil, og de to ser ut til å ha planlagt bryllupsmarkeringen sin slik at den skulle bli mest mulig privat. De skal ha ankommet Ahwahnee Hotel i Yosemite nasjonalpark (t.h) i egen bobil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I løpet av 4. juli-helgen skal Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (31) ha giftet seg foran venner og familie Parrish Ranch i Oak Glen, California.

Superparet har ikke bekreftet bryllupsnyheten selv, men ifølge Entertainment Tonight fortsatte turtelduene den landlige feiringen med en naturskjønn og jordnær bryllupsreise.

Hollywood-stjernene skal ha forlatt ranchen i en bobil som fraktet dem til Yosemite nasjonalpark, omlag fem og en halv times kjøretur fra Oak Glen. Mila og Ashton ble observert da de sjekket inn på Ahwahnee Hotel, et luksushotell fra 1920-tallet i bunnen av Yosemite-dalen. 

Fra hotellet sitt kan paret nyte synet av attraksjoner som Yosemite Falls og berømte Half Dome, en granittkuppel som rager 1444 meter over dalbunnen.

Saken fortsetter under bildene.

VAKRE OMGIVELSER: Ashton, Mila og Wyatt Isabelle har både Yosemite Fall og fjellet Half Dome like i nærheten av luksushotellet som huser dem på den jordnære bryllupsreisen. Foto: NTB Scanpix
VAKRE OMGIVELSER: Ashton, Mila og Wyatt Isabelle har både Yosemite Fall og fjellet Half Dome like i nærheten av luksushotellet som huser dem på den jordnære bryllupsreisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har med seg datteren Wyatt Isabelle (9 mnd.) på familieferien, ifølge Entertainment Tonight.

De tre ble sett mens de spiste lunsj sammen i skyggen fra en parasoll, og en kvinnelig gjest fikk hilse på dem. Det private stjerneparet takket imidlertid nei til å la seg avbilde sammen med henne, men gjesten - Ellie Byrd - har likevel delt flere bilder på sin Twitter-konto.

På Byrds bilder kan man også se at de nygifte tok med seg datteren ut på en eng, der hun øvde seg på å gå mens mønsterpappa Ashton holdt henne i hendene.

Ashton Kutcher og Mila Kunis, som har vært et par siden 2012 og forlovet seg i 2014, har selv kun hintet vagt om sivilstatusen sin tidligere. 

Blant annet skapte det overskrifter da Kutcher over nyttår la ut et Facebook-bilde med teksten «Godt nytt år, med hjertelig hilsen The Kutchers» skrevet i sanden.

ENGASJERTE FORELDRE: Mila og Ashton har tidligere fortalt at de vil unnlate å ansette barnepike, slik at de selv kan bli best mulig kjent med lille Wyatt Isabelle. Her er de tre på trilletur med en kamerat for en måneds tid siden.  Foto: Splash News
ENGASJERTE FORELDRE: Mila og Ashton har tidligere fortalt at de vil unnlate å ansette barnepike, slik at de selv kan bli best mulig kjent med lille Wyatt Isabelle. Her er de tre på trilletur med en kamerat for en måneds tid siden. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Naomi Watts (46) ser 20 år yngre ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer