«Keeping Up With The Kardashians»:

Avslører årsaken til stygg slåsskamp

Kardashian-søstrene ryker fullstendig i tottene på hverandre.

SLÅSSKAMP: Kim og Kourtney Kardashian havner i en heftig slåsskamp i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer
Publisert

I februar ble en samlet Kardashian-fanskare slått i bakken av et overraskende promoklipp som ble sluppet på nett. Tv-familien har aldri vært fremmed for drama, og har tidvis barket sammen i voldelige sammenstøt, men dette overgår trolig det meste.

Søstrene Kim (39) og Kourtney Kardashian (40) har gjennom de siste sesongene av «Keeping Up With The Kardashians» hatt flere uoverensstemmelser, på grunn av alt fra familie til jobbetikk, noe som har resultert i tidvis nok så muggen stemning. Fysiske angrep har de derimot hold seg for gode for - helt til nå.

I klippet (som ligger øverst i denne saken) får vi høre en sint Kourtney som roper til Kim: «Du har ingenting å si», for så å kaste en vannflaske etter søsteren. Etter hvert ender Kardashian-søstrene i det som kan se ut som en slåsskamp, der de begge ligger på bakken - med Kim i bunnen og Kourtney på topp.

- Aldri angrip meg på den måten, jeg sverger til gud at jeg kommer til å slå deg i ansiktet, sier så en illsint Kim.

Avslører grunnen

Begge lyktes i å denge løs på hverandre, i varierende grad av suksess. Deretter griper Khloé Kardashian (35) inn for å avverge det som kunne blitt skikkelig stygt. Man har, frem til nå, ikke visst hvorfor søstrene havnet i en såpass alvorlig situasjon foran kameraet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer