«Keeping Up With The Kardashians»:

Avslører årsaken til stygg slåsskamp

Kardashian-søstrene ryker fullstendig i tottene på hverandre.

SLÅSSKAMP: Kim og Kourtney Kardashian havner i en heftig slåsskamp i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer
Publisert

I februar ble en samlet Kardashian-fanskare slått i bakken av et overraskende promoklipp som ble sluppet på nett. Tv-familien har aldri vært fremmed for drama, og har tidvis barket sammen i voldelige sammenstøt, men dette overgår trolig det meste.

Søstrene Kim (39) og Kourtney Kardashian (40) har gjennom de siste sesongene av «Keeping Up With The Kardashians» hatt flere uoverensstemmelser, på grunn av alt fra familie til jobbetikk, noe som har resultert i tidvis nok så muggen stemning. Fysiske angrep har de derimot hold seg for gode for - helt til nå.

I klippet (som ligger øverst i denne saken) får vi høre en sint Kourtney som roper til Kim: «Du har ingenting å si», for så å kaste en vannflaske etter søsteren. Etter hvert ender Kardashian-søstrene i det som kan se ut som en slåsskamp, der de begge ligger på bakken - med Kim i bunnen og Kourtney på topp.

- Aldri angrip meg på den måten, jeg sverger til gud at jeg kommer til å slå deg i ansiktet, sier så en illsint Kim.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Avslører grunnen

Begge lyktes i å denge løs på hverandre, i varierende grad av suksess. Deretter griper Khloé Kardashian (35) inn for å avverge det som kunne blitt skikkelig stygt. Man har, frem til nå, ikke visst hvorfor søstrene havnet i en såpass alvorlig situasjon foran kameraet.

Nå kan derimot E!, som produserer programmet, avsløre hva som virkelig hendte.

Søstrene har ikke barket så hardt sammen siden 2008, da Kim slo Khloé med en veske etter å ha kranglet om et bilkjøp.

Det er i anledning at episoden skal vises på tv, at de har bestemt seg for å avsløre hva krangelen faktisk handlet om. Det kan oppleves litt forvirrende, for det er visst ingen stor utløsende årsak. Det virker i stedet som at dårlig stemning har bygget seg opp over tid, og at vannglasset til slutt virkelig rant over for begge parter.

Kim anklager søsteren for å ha dårlig arbeidsmoral, og sier at hun ikke «bryr seg om noe som helst». Det tar ikke Kourtney lett på, og fyrer straks tilbake mot søsteren.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Du later som jeg ikke gjør en dritt, du har laget et narrativ i hodet ditt om det. Du må endre det narrativet! Jeg jobber ræva av meg, slår hun tilbake med.

Det er ingen hemmelighet at Kim mener søsteren ikke gjør stort, i hvert fall ikke like mye som hun selv gjør. Hun har flere ganger anklaget henne for å være lat, blant annet. Kourtney har selv argumentert med at hun faktisk jobber, og at hun bare prioriterer annerledes enn Kim. Hun vil blant annet fokusere mer på familien sin. I episoden sier hun derfor:

- Hvis jeg ikke ville jobbe ræva av meg, og om jeg heller ikke være hjemmeværende mor, hadde det vært greit.

Vel - åpenbart ikke for Kims del. Den fysiske konflikten eskalerer fort mellom de to søstrene, som ruller rundt på gulvet, slår hverandre i ansiktet og kaster ting veggimellom.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

En lang strid

Det er ingen hemmelighet at de berømte søstrene har hatt sine krangler opp gjennom årene - spesielt Kourtney, Kim og Khloé.

I forrige sesong ble man vitne til den store konflikten mellom de tre, da Kourtney trakk seg mer tilbake fra familieprogrammet - noe de to andre søstrene reagerte sterkt på.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ifølge People truet Kim og Khloé med å droppe søsteren i familiens realityserie.

- Jeg prøver å holde deler av livet privat, og jeg liker ikke å dele noe om datinglivet mitt, sa Kourtney i en tidligere episode, ifølge magasinet.

Søstrene hennes reagerte på at 40-åringen stadig deler og medvirker mindre i serien, og påstår at det fører til at de må dele mer av sine privatliv for å kompensere.

- Jobben vår er å være åpne og ærlige og dele mye av oss selv, men de siste årene har det virket som at Kourtney ikke har vært åpen om privatlivet sitt på kamera, fortalte Kim, og fortsatte:

- Så alle de dagene Kourtney ikke filmer, må Khloé og jeg plukke opp dritten etter henne, og dele mer. For hva er programmet hvis vi ikke deler fra livet vårt?

Før jul fortalte 40-åringen til Entertainment Tonight at hun trekker seg tilbake fra realityserien for å fokusere på sønnene Mason (9) og Reign (4), samt datteren Penelope (7).

- Jeg har bestemt meg for å bruke mer tid som mamma og bruke mer av energien min der. Men jeg sier ikke farvel.

LES OGSÅ: Derfor brukte han munnbind

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer