Nick Jonas:

Avslører årsaken til innleggelsen

I helgen ble artisten hastet til sykehus i ambulanse. Nå forteller han hvorfor.

SKADET: Nick Jonas skadet seg under en hemmelig innspilling. Foto: Emma McIntyre / AFP / NTB
SKADET: Nick Jonas skadet seg under en hemmelig innspilling. Foto: Emma McIntyre / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Mandag morgen meldte kjendisnettstedet TMZ at artist og skuespiller Nick Jonas (28) ble hastet til sykehus lørdag kveld. Jonas Brothers-medlemmet skal ha blitt skadet under innspillingen av en ny serie, ifølge kilder til nettstedet.

TMZ meldte videre at det foreløpig ikke var kjent hva slags skade 28-åringen skal ha fått, men at det var alvorlig nok til at han ble hastet til sykehus i en ambulanse.

Søndag kveld skal han ha vært hjemme igjen og klar for innspillingen av mandagens episode av «The Voice».

Den hemmelige innspillingen Jonas har vært med på er foreløpig ukjent, men ifølge TMZ ryktes det at han, sammen med brødrene Joe (31) og Kevin Jonas (33), spiller inn et konkurranseprogram som skal sendes på NBC.

COMEBACK: Fans verden over var i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte comeback. Her avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

- Ikke få meg til å le

Under mandagens «The Voice» kunne artisten, ifølge The Mirror, avsløre årsaken til sykehusinnleggelsen.

28-åringen bekreftet at ryktene var sanne og forklarte at han hadde skadet seg da han falt av en sykkel. Det endte med ribbeinsbrudd, i tillegg til noen skrubbsår og blåmerker.

«The Voice»-dommeren forklarte videre at hvis han ikke var like fysisk entusiastisk som han pleide, var det fordi det for øyeblikket gjorde vondt å le. Videre sa han til meddommer og countrysanger Blake Shelton (44):

- Ikke få meg til å le så mye.

Shelton selv spøkte med at skaden rett og slett var en unnskyldning for å få sympati i TV-programmet.

I tillegg til Jonas og Shelton, er også Kelly Clarkson (39) og John Legend (42) dommere under den 20. sesongen av amerikanske «The Voice». Neste sesong er det bekreftet at førstnevnte erstattes av nygifte Ariana Grande (27).

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

Kjente brødre

Nick Jonas ble kjent gjennom boybandet Jonas Brothers, sammen med brødrene Kevin og Joe. Mens de to yngste brødrene gikk videre til suksessfulle solokarrierer etter at gruppen gikk fra hverandre i 2013, valgte eldstemann Kevin Jonas å trekke seg tilbake fra rampelyset.

Han ble gründer, og har blant annet lansert matbestillingsappen «Yood».

I 2019 ble imidlertid de tre brødrene gjenforent på scenen igjen.

Nick Jonas har for øvrig også gjort karriere på skjermen. Han spilte blant annet i den populære MMA-serien «Kingdom» som gikk fra 2014 til 2017.

Ti år yngre enn kona

I 2018 giftet Nick Jonas seg med den ti år eldre skuespilleren Priyanka Chopra (38). Både før og etter eventyrbryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot duoen.

Ikke bare var det aldersforskjellen flere hengte seg opp i, men mange hadde også en mening om at de to gikk for fort frem i forholdet.

SKADER SEG: Det går ikke helt som det skal når Iselin Michelsen skal lære seg poledance i «Charterfeber». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Det var nemlig først i mai 2018 at det ble kjent at Jonas og Chopra hadde startet å date, i august samme år forlovet de seg, og bare fire måneder senere var de altså mann og kone.

Tidligere i år avslørte 38-åringen hva som gjorde at hun bestemte seg for å date den unge artisten.

- Det første jeg gjør om morgenen er å sette på musikk. Livet mitt har vært en ganske musikalsk affære, og nå som jeg er med Nick er det helt musikalsk. Jeg bestemte meg for å date ham etter å ha sett musikkvideoen til «Close» - når han tar av seg skjorten. Så den sangen er favoritten min, delte hun med Harper's Bazaar, ifølge E! News.

LES OGSÅ: La seg under kniven etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer